Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 856
  • Views 75.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dovedi ih, kostaju 100evra

• I WT nastava sa govnjarijama. Utopia, pa ovo, mogu militi kakvo ce sranje biti novi album...

• Album je zanimljiv, pun je hitova i od ovih 11 pesama za 8 sigurno mogu da izbace spotove ako to hoce, sve sami singlovi. Iako svaka pesma moze bez problema da se slusa sama za sebe, opet ceo album u

comment_228850

Neke '98 godine pustili Polzovici na Hard Metal video magazinu WT uzivo sa Dynamo open festivala... ja se odusevio...otiso u Felix odma i trazio da kupim...pogleda me ona riba...kaze koaj grupa? Nikad cula...eto od Mother earth postadose popularni do jaja...ucili su od zemljaka(The Gathering) , al su ga naucili bas kako treba.... Ja sam skino sve albume s neta i pustao nekim ljudima i vecina je rekla da riba peva lepo al da joj glas malo para ushi... al uz vise slusanja svi su ih zavoleli... evo sad se na vivi reklamiraju samo tako, i to je pohvalno...odo ja sad na trg da gledam Alogiu smile.gif

• 2 weeks later...
comment_240078

Ja ipak nisam snimio zezala me nesto TV kartica ali sam ga odgledao... pa nista specijalno koncert ko koncert muzika je ok (zaboravicju na chinjenicu da je dobrih 50% muzike islo preko matrice a ja se tripovao da sve to svira klavijaturista). Sharon je u drugom delu koncerta extra falsiraka sto je i logicno s obzirom koliko si bacakala po sceni. Ali ok je koncert gledacju svakako da nabavim divx.

• 3 weeks later...