Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_179785

MA ZNAM NEGO SAMO DOPRINOSIM ATMOSFERI HVALE GROMOGLASNOM PORUKOM!! :twisted:  :twisted:  :)  :)

Kad pomenu gromoglasno, na ploči "Under Jolly Roger" je stajalo: This record contains loud sound effects. We can't take responsibility for audio equipment damage!

• Replies 1.2k
  • Views 93.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ćekaj,jer bi se ti mano foruma sad,da ti neko kaže,aj pikavac,beži s foruma? koj si ti da daješ sud dalće se neko povlaći. Eto,zamisli,izađeš da polažeš ispit neki,i profa ti kaže, o,ne opet ti!aj n

• Nisam preslusao , ali realno , sta vi pusikurci znate ....

• Koga boli kurac za cover.Oni su muzicari,a ne likovni umetnici.

• Author
comment_183229

A znate li vi, ljudi, sta je dobra percepcija? Kada uocite da na logoima RW (kada su ispunjeni texturom, nikako jednim valerom neke boje) postoje izbocine na slovima, ali samo sa desne strane slova, izuzetak je slovo "d", a ista slova se razlikuju (slovo "n" se razlikuje po izbocenim delovima, ima ih po dva, ali na razlicitim razmacima)...

comment_183610

To je dobra percepcija kad imaš disk i višak slobodnog vremena koje ne znaš kako da ispuniš. Kad imaš ploču, ništa nije problem uočiti jer je sve dovoljno veliko.

• 4 weeks later...
  • Author
comment_198992

Pa znas kako, ja bih za omiljene RW albume stavila sve,od prvog do poslednjeg. A Blazon Stone je genijalan album. Naj pesme su Heads or Tails (jedna od mojih omiljenih uopste), Rolling Wheels, Bloody red rose (fenomenalan intro), Blazon Stone (takodje genijalan intro)...

Odlicni albumi su i Under Jolly Roger (ne zna se koja je pesma bolja od koje) i Port Royal (Conquistadores, Calico Jack, Blown to Kingdom Come).

comment_199241

"Calico Jack"... ta me pesma uvek pogodi u živac. Dobro me podseti da imam tu ploču. Mogao bih da je preslušam još koji put.

Nije mi "Blazon Stone" baš toliko dobar album, mada ima svetlih trenutaka.

• Author
comment_199430

Nije mi "Blazon Stone" baš toliko dobar album, mada ima svetlih trenutaka.
Sta?? Album je neverovatan! Ja bih pre rekla da nema losih trenutaka, svaka pesma je strava, od pocetka, do kraja.

Fire & Ice

Little big Horn

White Masque

Ove tri su ubedljivo najbolje

Ma, sve su dobre. A dobro si me podsetio na Little Big Horn. Prava happy pesmica, kakvu samo RW znaju da napisu. Inace, obozavam njihove pesme koje vuku tematiku iz istorije (bas kao L. B. Horn). I ne smemo zaboraviti krajnje neobican instrumental Over the rainbow.
  • Author
comment_200744

E, ovo je vec skrnavljenje! RW nisu, ponavljam: NISU izdali los album. Victory je dobar album, nije kao npr. Pile of skulls, ali je vrlo dobar. A Brotherhood je takodje dobar album, nisam ga bas nesto preterano slusala, ali sigurno je da nije los!

comment_201130

Veruj mi da jeste. Ja sam stari fan, ali ta dva albuma ne vrede bog-zna-koliko. Ne vredi ni porediti ih sa "Pile Of Skulls", da ne pričam da nisu ni prineti "Death Or Glory" ili "Under Jolly Roger".

• Author
comment_201144

Da, ja sam slusala, i to je jedna od retkih pesama sa tog albuma koja mi se dopada, dobro su ih obradili, mada se vokal ne uklapa bas najbolje...

A da li je neko slusao obradu Iron Fire - Under Jolly Roger (album Thunderstorm)? Takodje su ih dobro skinuli.