Jump to content

The Elder Scrolls V: Skyrim


Guest c1k4_ml3kc3

Recommended Posts

Imao sam nedavno bag da ne mogu da se oženim. Pojavi se u crkvi samo leš mog prethodnog mrtvog kompanjona i mlada mi pobegne i bude mission failed. Izguglo sam da to mora da se desi prvi put, samo odvučeš tog mrtvaka negde u drugu sobu i kad se sledeći put budeš ženio sve će da bude kul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Prvo ...igra nista posebnu pricu ......jako je sve monotono sve je isto ( pecine , tvrdjave , kule ) grafika je zaostala kao da je igra iz 2000. godine i najveci ADUT igre je sto je uzasno bagovita ....

 

Ali dzabe vama sve to kada ste paljevine koje se loze na Metal i Nord pa se osecate prozvanim , haha

  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam, ja nisam imao nikakvih problema sa bagovima, ustvari bio jedan kad treba da pricas sa onim tipom iz kanalizacije pa vrata nisu htela da se otvore, ali to lako se namesti.

Slazem se sa ovim da igra postaje monotona, svaki put kada udjem u neku pecinu mi se posteno prikenja, jer je uglavnom sve predvidivo i znas da ce te smarati isti protivnici, kakve zamke ce biti i da te nakraju ceka neki nabudzeni mac ili onaj saban sa fensi maskom... tu si potpuno u pravu. Ali, s'obzirom da je igra poprilicno dugacka, normalno je da nisu uspeli svaki aspekt igre da ucine unikatnim.

Jedno je sigurno, a to je da je igra nevidjena zaraza. Poslednji put kad sam ovoliko vremena provodio igrajuci neku igru je bilo kad sam kao klinac kidao Donkey Kong i Killer Instinct na Nitendu, ceo jebeni dan igram jedan nivo fazon :D

 

Jel ima nekih vesti u vezi ekspanzija?Pricalo se nesto da ce ubaciti Morrowind(valjda) i jos jednu oblast.

Edited by Geralt of Rivia

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ima li neko spisak update-a i patcheva koje sve treba instalirati zbog bagova?

 

Juce sam odlepio jer mi je zbog baga sa Esbern-om onemoguceno da dalje igram main quest u igri. (zabode se na mostu u questu s Alduin's Wall-om)

 

Tako da ako ikada vise odlucim da ispocetka igram 28 levela, bilo bi dobro da to bude koliko-toliko istestirana platforma.

 

Naravno, dobrodosli su i saveti ukoliko je iko uspeo da sjebe ovaj bag. :)

 

Hvala unapred. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loše, loše...

 

Ne mogu da dočekaju da uzmu još koju kintu na ovu rastuću popularnost Elder Scrollsa, a takvi potezi uglavnom vuku na promašaj i neuspeh. Umesto da lepo rade na novoj igri par godina i pripoje sve provincije, oni žure ovako i prave MMO.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Gledao sam vec, resenja za ovaj moj problem nema na temi, a ni guglu.

 

E jbg kasno sam video ovo al' ja kad sam googlo prvih 5 strana je bilo rešenje problema sa Esbernom, čak i google predlaže odma' Esbern Skyrim kad kreneš da kucaš po defaultu, tol'ko ga ima. :)

 

edit:

A sad, sam skontao da je drugi bag u pitanju. Elem, sećam se i toga, al' se ne sećam kako sam rešio, znam da sam našao relativno lako.

Edited by Dead Man Walking

Share this post


Link to post
Share on other sites

neam pojma, ja ovo prochito na netu "Training skills until the necessary required experience is met results in the player's character leveling-up. Previous Elder Scrolls games made use of a class system to determine which skills would contribute to the character's leveling, but its removal in Skyrim allows for a preferred play-style to be developed naturally."

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...