Goxy Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 (edited) jel bila preporuka za 40 watt sun,meni fantastican album? ne slusam ja bas toliko doom,ali opet. Edited July 9, 2011 by Goxy Quote
Grobodan Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Naravno da je bila, ja stavio Nije na nivou zadnjeg Warninga ali opet super, jako lepe pesme. Quote
Fapril ethereal Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 (edited) mene je taj album oduvao..do sad najbolje doom izdanje ove godine.. album lak za slusanje,jednostavna struktura i pamtljivi rifovi i na vrhu svega - Patrik Voker,koji je cini mi se i poboljsao pevanje.. Edited July 9, 2011 by Fapril ethereal Quote
Lunar Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Fapril priča istinu. Nije da me je album oduvao, ali ostavio je definitivno pozitivan utisak, ali sve što je gore rekao stoji. Quote
Goxy Posted July 10, 2011 Author Report Posted July 10, 2011 Nije na nivou zadnjeg Warninga ali opet super, jako lepe pesme. pazi jeste na nivou,to je taj kvalitet.jedino sto watching from a distance ima footprints pa mu ta pesme daje kod mene prednost. Quote
Stolet Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Meni su otprilike podjednaki, samo što je Warning stekao već manje-više status kultnog doom benda, ako se to može nazvati prednošću. Quote
azal Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 savrsenstvo. verovatno cu ih gledati u septembru. ako budu svirali nesto sa watching verovatno cu plakati kao pizda. Quote
Stolet Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Nije bilo teme? Haha, a ja kenjam o statusu kultnog benda Bez yumetal teme nema govora o kultnosti. Quote
Grobodan Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Evo nešto dobro: http://www.youtube.com/watch?v=lqLFp5jCNUk Quote
Goxy Posted July 11, 2011 Author Report Posted July 11, 2011 a moze i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=boeHbQG0l4s 1 Quote
Grobodan Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Plakaće Laza dakle. Meni ovo zanimljivo: People label us a traditional doom metal band and I hate that term. I don’t know what I hate more traditional or doom. It’s so infuriating you know. We sound so progressive and that’s the complete opposite to being traditional. Whether or not it’s doom metal is up to personal opinion, but what I’m trying to say is that they’re acoustic guitar songs and we just turn ‘m up in rehearsal. Btw ima neko link za bonus pesmu? Quote
AstralliS Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Jbt, ubih se tražeći link za tu akustičnu stvar, ništa! Quote
Lunar Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 savrsenstvo. verovatno cu ih gledati u septembru. ako budu svirali nesto sa watching verovatno cu plakati kao pizda. Gde i kad? Oću i ja da pustim koju suzu. Inače izgleda da će mi ovo biti doomersko leto. Mora da počnem da puštam bradu... Quote
azal Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Gde i kad? Oću i ja da pustim koju suzu. Inače izgleda da će mi ovo biti doomersko leto. Mora da počnem da puštam bradu... jbg new york Quote
Stolet Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 a moze i ovo: Auuuuuu, ali ga usra publika sa pevanjem na kraju, jbt kad krene 'Here I am wide open...' onda ućutiš i worshipuješ 1 Quote
Lunar Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Evo nešto dobro: http://www.youtube.com/watch?v=lqLFp5jCNUk Mnogo je lepa pesma, ali lik mnogo podseca na Bonnie Prince Billya, kako po glasu, tako i po izgledu. Samo treba malo jos da ocelavi, i to je to. Quote
Stolet Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Samo vi uploadujte, a ja ispucao pluseve još jutros Restless mi je omiljena na albumu inače, jako je lepa ova akustična verzija, ovi stihovi "I can leave no traces, or I can move the stars in space" me ubiju svaki put Ah, 10 minuta za Edit Elem, fascinantno je što pesme u akustičnoj verziji skoro ni ne gube na težini. Majku mu, pa 40 Watt Sun gitare otprilike prave zemljotres u mojoj zgradi svaki put kad slušam The Inside Room. Slušanjem ovih akustičnih verzija tek vidim KOLIKO zapravo Patrikov vokal stoji iznad tog instrumentalnog zemljotresa koji ga prati, što se jačine tiče. Još veća sprdnja je to što jedan tako recimo nežan i ispunjen emocijama, njegov glas može da ima toliko, pa, balls 1 Quote
Fapril ethereal Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 I can’t make things right, baby But you know that I will try. Say that I waited from now till forever; Say that my tongue should never speak; Say that I stayed here and lay down beside you; Say that I buried my mouth in your hair. Quote
Aces High Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Fenomenalno, nedostajao mi je njegov glas. Nego, je l' to znači da se bend Warning raspao pa osnovao novi ili mu je ovo neki projekat? Bilo bi lepo kad bi izašao novi Warning... Quote
Aces High Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Koje sranje. Nadam se da će ovaj bend potrajati... Quote
Lunar Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Warning je živ, živi u našim srcima. Evo to znaju i Bečki hosteli, kada neka budala uz pojačanu muziku peva na sav glas Sometimes when I watch youuuuuuuuuu.... 1 1 Quote
Aces High Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Uff bre Lunar, probudio si mi želju da ponovo obrnem, posle nekoliko meseci, Watching From A Distance... Quote
Recommended Posts