Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 71.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u tome i jeste problem.   i za njih vazi isto. nisam iih pomenuo jer nisu deo price..     kako da ne, evo salju mi po dva evra direktno iz brisela za svaku recenicu na jumetalu, a ovo kucam sa

• tako jeee!!! tako jeee! evo ti plus, mnogo si to dobro rekao! svaka ti cast.. eto, samo njih da obesimo i svi nasi problemi ce magicno biti reseni.

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

sve to sto pricas su medijske lazi o 1389.oni su odgovorni srpski nacionalisti

comment_2406316

E, ovo je već odgovarajući ugao. Izvolite pronaći dva yumovca na slici. :mrgreen:

http://imageshack.us/photo/my-images/191/alx2301.jpg

Tek sad vidim koliko ta majica dreci u odnosu na kompletnu halu. I da je krajnje vreme da spalim te sljakerske pantalone. :haha: Gde si pronasao sliku?

Edited by -Mare

comment_2406367

Je l' se u publiku išlo preko omladinske?

Mada možda je i preko neke stranačke zadruge.

U publici su bile isključivo značajne ličnosti, na ovaj ili onaj način povezane sa bezbednosnim sektorom, koje su došle po pozivu. Učesnici akademskog dela su birani po proceduri koja je standardna za međunarodne naučne konferencije, a za učesnike glavnog dela nisam siguran kako su selektirani.

comment_2406371

Pa majku mu. Liči na publiku koja je plaćena da se zgrožava na nastup Konuzina.

Nisam pametan.

U tom trenutku u sali je najmanje polovina ljudi bila iz inostranstva, od toga mnogi iz istočnoevropskih zemalja koje ne simpatišu mnogo Ruse. I oni su i govorili "no", kad je Konuzin pitao sme li da nastavi. Ja sam ćutao, većina ljudi je ćutala. Najviše ljudi iz Srbije je u sali bilo ujutru, kad je Tadić govorio, samo ja tad nisam bio, a mislim da nije bio ni Konuzin. Problem je što Konuzin izgleda nije dobro skontao sastav publike. Nije to moj fakultet, gde kad on dođe, aplauz se završi tek kad on kaže dosta.

comment_2406381

A ne, nisam ja Konuzin. Njega štiti diplomatski imunitet, dok su meni naučni argumenti jedino oružje na koje se oslanjam. E sad, šta ti misliš, da sam ja ostao na glavnom delu samo da bih slušao Vejvodu, Džudu, Puhovskog i slične? Neee, ja sam ionako pola na jedno uvo čuo, na drugo ispustio. Bio sam tu da bih proveo što više vremena s jednom slatkom Ukrajinkom... :wub:

comment_2406457

Ne, mi levičari se zalažemo za iskorenjivanje plaćanja za seks, kurvanje ima punu podršku levice.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.