Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2393395

неки утисци...

топ 3 што се тиче бендова:

1. Гоблини - видео сам их, сада могу умрети на миру)

2. Марки Рамон и Мајкл Грејвс (човек луд к'о струја)

3. Кербер - најпријатније изненађење. нисам нешто луд за њима, ок су ми, али су растурили.

што се пива тиче, трошио сам се само на оно ирско тамно (питање колико је ирско, али ајде, кошта колико и Јелен) и није лоше.

у принципу, кад боље погледам, више сам блејао напољу и циркао, него што сам се вуцарао по гужви.

• Replies 139
  • Views 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Al su metalci postali probirljivi. Smeta sto nema 987 vrsta piva, smeta guzva, smetaju metalke, lose ozvucenje. Ajte drugari na splavove, ima piva kakvog volis, sisa i guzica ko iz magazina, odlican z

• U odnosu na proslu godinu na primer , gola kurcina . Raspored svega je ogavan , guzva se pravi sama od sebe , standovi sa pivom - debakl , jadno . Muzika , jbg manje vise ok , posle Riblje Corbe me ni

• Lord Iffy Boatrace
    Lord Iffy Boatrace

+1 Te metalke i punkerke su najgora gamad.   SAMO FENSI SISE U DUPETA.

comment_2393545

Ja sam lollobrigidu gledao na adrenalin festu prosle godine i to mi je bio najsmesniji nastup, ortakinja i ja se pitali sta slusamo, sranje

Jel neko kasapio sluh bendom Hypnotized? Ortak mi je rekao da cim ih je cuo, pobegao je skroz nazad, nije vise mogao da izdrzi :haha:

comment_2393601

Jel neko kasapio sluh bendom Hypnotized? Ortak mi je rekao da cim ih je cuo, pobegao je skroz nazad, nije vise mogao da izdrzi :haha:

Ocajni bili, barem vecini ljudi koja je bila tu. Ali kakvi god da su, sigurno nije trebalo u najboljem terminu da sviraju. Veze su cudo...

comment_2393689

Ko ti kriv :meshuggah:

Da se vratimo na temu:

Prvi put sam bio na festu, bio sam u sredu, petak i nedelju, i nije bilo lose... Cene piva i hrane nisu za pohvalu naravno, a ni izbor, al dobro, samo sam zbog drustva i isao... Od izvodjaca, realno nista posebno nisam slusao, osim Dubioze, i zadnjeg dana Balkanike.

Edited by ShinigаmY

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.