Jump to content

Tema za ekipu


Baal

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

hqdefault.jpg

 

Govoreći o ulozi u filmu “Okupacija u 26 slika”, Lepetić isitče da se mnogo razmišljao prije nego što je prihvatio ulogu. Njegov prvi odgovor je bio da mu ne pada na pamet tako nešto da odglumi.

“Onda sam, slučajno u nekim novinama, vidio sliku jednog čovjeka koji je izgledao krajnje obično, normalno. U potpisu je međutim, pisalo: Maks Luburić. I onda sam shvatio da te grozne ubice, ti monstrumi ne izgledaju uvijek kao zvijeri. Nije ih baš lako prepoznati. I došlo mi je da odigram taj “autobus” u filmu “Okupacija u 26 slika”, i da ga odigram što je moguće bolje. Zato da ljudi vide, da im bude zlo, da shvate da se tako nešto nikad više ne smije ponoviti”, objasnio je Lepetić.

 

Ispričao je da je imao i niz neugodnosti nakon ovog filma. Poslije premijere u Beogradu prišao mu je čovjek koji je uz sebe imao ženu i dvoje dijece i rekao:

“Znaš šta Lepetiću, bio si mi vrlo drag gost u kući. Uvijek sam te rado gledao, ali poslije ovoga – nosi se u tri p…. m……! Šta ti je to trebalo”.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кум да улети са још 500е и ето почетног капитала; Куруз би се лако побринуо за папирологију.

 

Дакле, Елзе су им заиста никакве у том Франкфурту граду.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dam ja odmah 500, cisto da se banuje Lou, a vrate Trlaja i Hefest. I da se ozvanici trolovanje. Helloween prekosutra, pusite gaaaaaaa!

Soul bi dobila titulu Sretina konkubina of metal.

Edited by Sreta
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam vam pricao, kad sam se vracao sa Postara, pokupimo lika, samoubicu koji je isao sredinom autoputa po mrklom mraku. Ispostavi se da nije samoubica, vec da prvo hoce da ubije svoju kevu i ribu, tako nesto. Sve mozes da kazes svom Sreti, aj polako. Pravi on kao neku bombu, tek posle sam video da mu je jedan deo glave malo ranjen. Sasvim strucno obradim coveka i uputim na stanicu u Bataji. Tj ostavimo ga tamo kolima. Verovatno je pomislio, kad se ovi nisu roknuli, sta ja glumim.

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...