Jump to content

Tema za ekipu


Baal

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

"Kad vidite jednog Džimija Hendriksa, koji je bio opsednut herionom i stvarao takva dela na gitari, zubima, štiklom od šimike, onda je to fascinantno. Znači, njemu je heroin davao inspiraciju da se bavi muzičkom umetnošću. A kad vidite tog Mileta Kitića, jednu nakazu, da stavi naočare, da ima dve dlake na glavi, ispeglan, a ne možete da ispeglate glavu ko činiju i onako nadrogiran predstavlja muzički akt, onda je to zloupotreba narkotika", ispričao je Kristijan.

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Гост је Милован Јовановић. Теме од политичких до кошаркашких и фудбалских. Да ли лоби групе састављају Владу Србије или то ради Вучић као победник? Зашто Партизан глуми фудбалску жртву? Да ли је Човић уопште битан фактор у кошаркашком клубу?

Вечерас, КЦН3 22:00

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovaj Andjus u svakoj emisiji preti da ce sledece nedelje da otkrije podatke o malverzacijama Dacica i kompanije :haha:

 

ali najbolje je to sto vrti tri gosta u krug, Ziva, Jovanovic i ova trojica iz kosarke-Tegeltija, Jakovljevic i Grbovic... a izgovor je kao da niko drugi nije spreman da prica o stvarima koje gledaoci traze...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...