Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jasno je ko dan da sam se sprdao za tatinog sina :bigblue:

Vrati konju glavu Macvane , Macvane , Macvaneeeeeeeeeeeeeeee

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted (edited)

najvažnije da je i ovako slab partizan u stanju da mokri nonšalantno po limenoj boraniji.

baš slaba košarka, ali je mačvan tatica za sve ove amatere.

ulete sreta šteta...

Edited by vudurinator
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Још један доказ да Миле капитен и татин Стоктон не би смели да живе од кошарке. Курцу овај тим не ваља, и ове 2.5-3 четвртине које се држимо у игри су успех.

Posted

Ako im ova sezona sluzi za selekciju, onda ce sledece godine biti u velikom problemu, jer ja ne znam sta ce oni iz ove ekipe da izaberu. U napadu ne postoji smisljena akcija, 90% suteva su nerezonski, ne umeju trojku da daju, Lesic je kao krava koja da 30l mleka i onda to sutne i prospe sve. Da se igralo jos 3 dana ne bi stigli partizan. Jako limitirana ekpia, sa jako malo talenta i od toga ne moze puno da se dobije.

• Upvote 4
Posted

Tomas je prica za sebe...Nisam ja pljuvao Lesica. Meni je problem sa njim sto ne zna kad je dosta, tj. ubaci kos-dva i nakon toga kao napaljeni majmun upropasti 3-4 lopte sa nekim sutevim, zaletanjima u 4 partizanova igraca i slicno. Verujem da deo zasluge za takvu njegovu igru nosi i apsolutna neorganizovanost u napadu. On je svakako jedan od boljih u Zvezdi trenutno, ali je cinjenica da taj u Partizanu teren ne bi video. Solidan, ali limitiran kosarkas, a jos ako ti je takav jedan od najboljih onda sa tim timom ne mozes da juris trofeje. 

Posted

Meni je Tomas dobar , bez zajebavanja . Da je u partizanu bio bi mvp ... Sa Covicem , Nedovicim i Bojanom Popovicem nikada nece biti ogranizovane igre , cak i ova sprdnja od kosarke je njihov maksimum maksimuma . FMP je uvek imao samo prosecne klupske igrace koje moze da proda i nista vise . Vecito drugo , trece ili cetvrto mesto .

• Downvote 2
Posted

Meni je Tomas dobar , bez zajebavanja . Da je u partizanu bio bi mvp ... Sa Covicem , Nedovicim i Bojanom Popovicem nikada nece biti ogranizovane igre , cak i ova sprdnja od kosarke je njihov maksimum maksimuma . FMP je uvek imao samo prosecne klupske igrace koje moze da proda i nista vise . Vecito drugo , trece ili cetvrto mesto .

Cinjenica je da Zvezda sa ovim timom ne moze nista, pa cak i Partizan koji nije u formi ih dobije rutinski bez zamaranja skoro. Ne vidim razlog da u timu imaju skupog, bar po pricama skupog, igraca poput Tomasa. Bolje da igra neko od talenata, ukoliko ih uopste i ima, nego Tomas koji ce otici cim mu istekne suspenzija, pa Sledece Sezone nemaju ni Tomasa ni mladog igraca. Jedino da se dodatno pojacaju bar sa jednom play-om, ali bas kvalitetnim, pa da kao pokusaju neko iznenadjenje. Ali cak i tada je to slabo... Bojim se da je Covic navukao Pesica na tanak led... :violent:

Posted

ko,zvezda?

Ne . Zvezda ima 15 titula , skoro ste nas tek pretekli posle kradje koja traje vise od decenije . Mislio sam na igrace koje je stancovao ili stancuje izvorni FMP .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...