Jump to content

NBA 2011/2012.


Baal

Recommended Posts

Bio je sad stream press konferencije na kojoj su Thibodeau i Forman predstavljali Teague-a. Pitali su Formana i za Ašika, i rekao je da nikakvu ponudu nisu dobili.

nadam se da izigravaju todorica.

 

nego, sta kazu za teague-a?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Jeste! Jos da vidimo kako ce se Howard saga zavrsiti. Ja tipujem da ide u LA.

 

Zelim Stoletov komentar na to sto Toronto daje velike pare jednom Laundry Fields-u :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne verujem da će hauard u lejkerse. ako dovedu neša, kao što sad kruži priča, ne treba im. bajnam >>> hauard.

 

toronto će raditi neke trejdove sigurno. ovo mi izgleda kao najluđi prelazni rok. koliko para se samo daje na ugovore, evo gordon pristao na 58 milki za 4 dine u feniksu. mene interesuje gde će mekgi završiti. i koliko će para njemu pljunuti. ako je ašik dobio 8 godišnje, a džordan prošle godine 9-10... koja ludnica. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fields, neprocenjivih 8.8 poena po utakmici, kad nisam pao sa stolice kada sam pročitao koliko mu novca nude. Pa mogli su mu baš i maksimalnu platu ponuditi xD Meni Raptorsi deluju kao ekipa koja ima jako mnogo novca. Ne znam koliko im vrede ugovori, ali ovi mlađani igrači sigurno nemaju velike ugovore, kao ni ovi koji su dovedeni na godinu-dve. Kontam da Barnjani ima velik ugovor, a možda i Calderon, za kojeg je vreme ili da postane rezerva ili da ide iz ekipe, jer se na njegove konstantne povrede troši veliki novac pošto verovatno ima dosta vredan ugovor (zatp će ga biti teško i oterati, jelte xD ) :) Ali, Raptorsi takođe deluju, i skoro sigurno jesu - ekipa bez plana. Svake godine se nešto krpi na brzaka, dovedu se neki prosečni igrači, ekipa skupi 20-30 pobeda. Ono - Barnjani, DeRozan, Calderon + družina x = 20-30 pobeda, loša pozicija na draftu, još jedna očajna sezona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Taj rad. Al dobro, ako je Fields samo finta da bi doveli Nesha ko sto se prica, onda OK. Samo ako neko drugi mazne Nasha onda su u problemu. Na kraju, jel dolazi Valanciunas ove sezone?

 

Btw, Izgleda da se Jet dogovorio s Bostonom na 3 godine, fuck yeah! :rockdevil: Bice uzivanje gledati ih, jos i da Ray Allen i Brandon Bass ostanu...

Edited by WoS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deluje mi dosta verovatno da će Nash da završi u Raptorsima. Čovek je Kanađanin, ima veliko poštovanje i ulogu u njihovoj košarci, a i ne deluje mi kao da igra košarku da bi osvojio neke titule. U NBA se skoro izgubilo ono što bi sport trebalo da predstavlja, ostalo je samo 'sport je pobediti i biti najbolji', ali Nash mi ne deluje kao takav igrač, inače bi se lepo spakovao i uvalio u Majami ili tako negde umesto da pregovara sa moćnim Raptorsima. E za Litvanca ne zna, ali trebalo bi da igra ove sezone. Ko zna, možda i sklope finu ekipu. Nash je tu mudar potez, nema igrača u NBA koji bolje igra pick 'n' roll a sa evropskim centrima te stvari moraju dobro da funkcionišu. Onda će lepo i Barnjani da bude oslobođen obaveze da se previše zavlači pod koš, DeRozan će imati više prostora, mogla bi to biti fina ekipica :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

neš je u modernoj košarci podigao pikenrol igru na jedan viši nivo. postavio stroge standarde, mlađim kolegama ponudio instrukcije...

 

.ovo mi izgleda kao najluđi prelazni rok. koliko para se samo daje na ugovore

 

Prenaduvano je sve to. Jordan nema igru osim sto skace...

 

Fields, neprocenjivih 8.8 poena po utakmici, kad nisam pao sa stolice kada sam pročitao koliko mu novca nude.

 

to se amerika razbacuje pred konačan bankrot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deluje mi dosta verovatno da će Nash da završi u Raptorsima. Čovek je Kanađanin, ima veliko poštovanje i ulogu u njihovoj košarci, a i ne deluje mi kao da igra košarku da bi osvojio neke titule.

 

:mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...