March 14, 200619 yr Author comment_1061949 Uvek Betor, nikad Interfektor Khm... Vidim, morace se odratiti kampanja u obrnutom smeru. Platice mi za onaj Pure Fucking Interfector sto je radio u Domu na koncertu
March 14, 200619 yr comment_1061975 Betor - tvorac kultnih pesama kao što su: Jebem ti teču u pleksus, Glatko ko kučeća muda i black metal himne Pomozi mi đavole, Kolji spali ubi i Čudovište iz Obrenovca.
March 16, 200619 yr comment_1064445 Mishina, pacoavcina! I flasa viskija! Sta je sledece, pitam se????
March 17, 200619 yr comment_1065580 Laki se nesto prolepsao, jos malo pa ce maneken da postane. Olivere, kakvi su ti ono sektaski obredi?
March 17, 200619 yr comment_1065708 Dve flase viskija, flasa absinta, gajba Jelena i litra bijelog. kakav litar? BIJELO SAMO NA KILO!!!!
March 17, 200619 yr comment_1065778 @Azal Iskreno se nadam da ce se i taj nivo doseci. @The Charmed One To su neke stare dzedajske mantre samo za posvecene.
March 17, 200619 yr comment_1065786 e, Olivere, nabavila sam snimke nekih mantri (gruzijskih ili ko tje ga vetj znati). Pevaju ljudi dvoglase. Mislim, jedan chovek izvodi dvoglas! Najozbiljnije! Morash to da chujesh.
March 17, 200619 yr comment_1065851 @Azal Iskreno se nadam da ce se i taj nivo doseci. @The Charmed One To su neke stare dzedajske mantre samo za posvecene. Ja sam se spustio sa svih nivoa koji vode ka skrshu Ali i ja se nadam da cu se vratit tamo bar jos jednom (pogotovu u bjeli na gram posto nemam kinte za kilu)... BTW kad ce taj prokleti DVD mi smo nestrpljivi da vidimo Interfector jedaje u akciji Pozz
March 17, 200619 yr comment_1065902 e, Olivere, nabavila sam snimke nekih mantri (gruzijskih ili ko tje ga vetj znati). Pevaju ljudi dvoglase. Mislim, jedan chovek izvodi dvoglas! Najozbiljnije! Morash to da chujesh. Gruzija, a? Cuo sam da su tamo jake mantre i veliki glodari. Gledao sam vam juche spot. Jaka ti je ona haljina u kombinaciji sa frizurom. Nightmish, a? A dvd? Pa, bice. Edited March 17, 200619 yr by Invictus
March 17, 200619 yr Author comment_1066063 Vesti za DVD postavljene na Interfector.net Na zalost, ne pozitivne.
March 18, 200619 yr comment_1066675 Ljudi! Poslah ja ortakinji u Ameriku "The Force Within" i oduševila se! Ali, najozbiljnije je vas je nahvalila u teksašanskom fanzinu pa ću videti da vam to nekako dostavim!
March 18, 200619 yr comment_1066677 Da, zaboravih~ devojka [žena???] ima 35 godina i dvoje dece, pa vi vidite koja vam je grupa u stvari ciljna! Inače, poslao sam joj original, da ne bude zabune.
March 18, 200619 yr Author comment_1066824 Da, zaboravih~ devojka [žena???] ima 35 godina i dvoje dece, pa vi vidite koja vam je grupa u stvari ciljna! Cuj koja? Pa MILF grupa, nego sta! Menjao bih 20 klinki za 3 kvalitetna MILFa u publici, a verujem da bi jos par clanova slicno uradilo Thanks I kad stignes, posalji recenziju na PP da je stavim na interfector sajt. Poz!
March 18, 200619 yr comment_1067206 Gruzija, a? Cuo sam da su tamo jake mantre i veliki glodari. Gledao sam vam juche spot. Jaka ti je ona haljina u kombinaciji sa frizurom. Nightmish, a? A dvd? Pa, bice. ma shishmish na mesechini e jeste haljina jaka, to mi je mama napravilaaaaaa! zapravo, moja mama je jaka. i nije haljina jaka u kombinaciji sa frizurom, nego su i haljina i frizura jake u kombinaciji sa mnom no, jedno je sigurno, kad osetish gruzijsku mantru, zhivot ti vishe nije isti!
March 19, 200619 yr comment_1068470 Vesti za DVD postavljene na Interfector.net Na zalost, ne pozitivne. Jegi ga... Valjda ce biti nesto uskoro Nedajte se i pozz Edited March 19, 200619 yr by Swarthyard
March 21, 200619 yr comment_1070736 Postovani ljudi iz Interfectora 100% ste u pravu oko DVD izdanja. Trebalo je da bude vec zavrseno no racunar na kojem je to radjeno je nazalost ukraden sa vasim unesenim materijalom o cemu su clanovi benda obavjesteni. Sad sve treba ponovo da se radi, a procedura je sledeca: -Unosenje materijala 6 sati minimalno -Pregled materijala 5-6 sati minimalno -Biranje odgovarajucih kadrova -Montaza zvuka -Montaza slike -Sinhronizacija zvuka i slike Vrlo dobro znate da to nije nimalo jednostavan posao i da se mora raditi na odgovarajucoj opremi koju smo sad konacno uspjeli obezbjediti. Do kraja ove sedmice racunamo da ce da se uspijeti instalirati svi softveri koji su potrebni na nabavljeni racunar i onda krecemo u akciju. Ako budemo aktivni mislim da bi se DVD mogao naci na trzistu za oko dva mjeseca. Ja cu se potruditi da to stvarno bude tako ali isto tako ne zavisi sve od mene. Montaza ce se vrsiti na kompu vaseg gitariste Olivera te cu to da guram sto je moguce brze da konacno izbacimo taj DVD. Sve u svemu materijal postoji i nece nikuda pobjeci Pozdrav i jos jednom Sorry.
March 21, 200619 yr comment_1070900 Ne da vam se da kompletno pređete u mainstream pa to ti je... U svakom slučaju, Kylie 4ever!!!
March 22, 200619 yr comment_1071578 I kad stignes, posalji recenziju na PP da je stavim na interfector sajt. Poz! Tek sad videh ovo! Nema frke, to sam i nameravao.
March 22, 200619 yr Author comment_1072019 Postovani ljudi iz Interfectora 100% ste u pravu oko DVD izdanja. Trebalo je da bude vec zavrseno no racunar na kojem je to radjeno je nazalost ukraden sa vasim unesenim materijalom o cemu su clanovi benda obavjesteni. Sad sve treba ponovo da se radi, a procedura je sledeca: -Unosenje materijala 6 sati minimalno -Pregled materijala 5-6 sati minimalno -Biranje odgovarajucih kadrova -Montaza zvuka -Montaza slike -Sinhronizacija zvuka i slike Vrlo dobro znate da to nije nimalo jednostavan posao i da se mora raditi na odgovarajucoj opremi koju smo sad konacno uspjeli obezbjediti. Do kraja ove sedmice racunamo da ce da se uspijeti instalirati svi softveri koji su potrebni na nabavljeni racunar i onda krecemo u akciju. Ako budemo aktivni mislim da bi se DVD mogao naci na trzistu za oko dva mjeseca. Ja cu se potruditi da to stvarno bude tako ali isto tako ne zavisi sve od mene. Montaza ce se vrsiti na kompu vaseg gitariste Olivera te cu to da guram sto je moguce brze da konacno izbacimo taj DVD. Sve u svemu materijal postoji i nece nikuda pobjeci Pozdrav i jos jednom Sorry. OK, pozdrav i vama/tebi (ne znam ko je iza ovog naloga), pa da se to zavrsi, i da se napijemo i mi i vi u to ime