October 21, 200420 yr Author comment_584702 Apeiron:Da li moze da se kupi vas CD u IPS-u, s obzirom da ne mogu uskoro da odem u BG ali cu biti u Nisu? E zaista ne znam za IPS... Mordor, Felix u BGu, ali IPS... Javi da li si uspela. Pozdrav! p.s. Morgana - thanks!!! Edited October 21, 200420 yr by Apeiron
October 22, 200420 yr comment_585683 Strashno slaba mantra sa vama!!! Pijel iko ista od vas? Ja sam odlucio bit cu fino djete od sada, barem mjesec dana Pozz...
October 22, 200420 yr comment_585708 O, pa kad te nigde nema... Ali racunaj da ti jos dugujem, eto mene nema??????hehe...pa skoro smo se videli.....ajde oprastam ti...
October 23, 200420 yr Author comment_585769 mene nema??????hehe...pa skoro smo se videli.....ajde oprastam ti... Ma, mislim nema te na mestima gde se pije! Sta da radimo kod Baneta na gajbi? KST je duh! Poz!
October 23, 200420 yr comment_585786 Baš držim u ruci Forces Of Anger kompilaciju. "Sa druge strane svjetla" je na vašem zadnjem albumu (koji nisam čuo, kao što je i očigledno) ili ste dali stariju stvar?
October 23, 200420 yr comment_585862 Ma, mislim nema te na mestima gde se pije! Sta da radimo kod Baneta na gajbi? KST je duh! Poz! ma ziv ti meni bio!
October 23, 200420 yr Author comment_585914 Baš držim u ruci Forces Of Anger kompilaciju. "Sa druge strane svjetla" je na vašem zadnjem albumu (koji nisam čuo, kao što je i očigledno) ili ste dali stariju stvar? Da, pesma je sa zadnjeg, ujedno i prvog, dakle jedinog full-lenght albuma za sad, The Force Within Pozdrav!
October 23, 200420 yr comment_585968 Pa covjece, pouzecem se ne moze poslati ni u raspalu Crnu Goru, a ne u Austriju...
October 25, 200420 yr Author comment_587266 E Laki, jel shaljete cd-ove pouzetjem u Austriju? Haha, zanimljivo pitanje, ali to je neizvodljivo bojim se... Ma doci ces ti valjda u BG u dogledno vreme, pa cemo se dogovoriti nesto Poz!
October 27, 200420 yr comment_589068 Strashno slaba mantra sa vama!!! Pijel iko ista od vas? Ja sam odlucio bit cu fino djete od sada, barem mjesec dana Pozz... Neeeeemoj!!! Kakav mi je to zivot bez alkohola?! Jeste da nemam pojma ko si (a i kako bih imala), ali nemoj da me razocaravas!
October 27, 200420 yr Author comment_589351 Neeeeemoj!!! Kakav mi je to zivot bez alkohola?! Jeste da nemam pojma ko si (a i kako bih imala), ali nemoj da me razocaravas! Ama pusti ga... Taj ce prestati piti za Svetog Nikada.
October 28, 200420 yr comment_589382 Neeeeemoj!!! Kakav mi je to zivot bez alkohola?! Jeste da nemam pojma ko si (a i kako bih imala), ali nemoj da me razocaravas! Aughhhrrrr!!! Pa dobro ne znam ni ja ko si ti ali sada si me bas napalila da za Helloween odem sa ekipom na groblje i da se skrshimo, a konto sam ih bojkotovat... Mislim da cu i ja tamo Bas sam najgore djete od sve djece Al tako je najiskrenija
October 28, 200420 yr comment_589389 Ama pusti ga... Taj ce prestati piti za Svetog Nikada. Imo si pravo Norko Sva nada je u Svetom Nikdanu Nego hajde da se kladimo u gajbu piva ko ce prije da prestane piti Invictus ili ja pozz Edited October 28, 200420 yr by Swarthyard
October 28, 200420 yr comment_589486 Dakle,Interfector je ubedljivo najtrazeniji domaci bend u mojoj emisiji."Mother Serbia" je cak i medju trazenijim pesmama uopste...sinoc su mi toliko trazili "Mother Serbia" da sam je morao pustiti van bloka predvidjenog za domace bendove.Slicno je u svakoj emisiji.
October 28, 200420 yr Author comment_589573 Pozdrav tebi, i svim tvojim slusateljima (slusaocima?)!!!!!!
October 28, 200420 yr comment_589820 Aughhhrrrr!!! Pa dobro ne znam ni ja ko si ti ali sada si me bas napalila da za Helloween odem sa ekipom na groblje i da se skrshimo, a konto sam ih bojkotovat... Mislim da cu i ja tamo Bas sam najgore djete od sve djece Al tako je najiskrenija Ih tako te volim!!! Ako je tajna u Svetom Nikdanu onda cemo se okupiti na taj dan da kolektivno ostavimo alkohol!
October 28, 200420 yr comment_589883 A taj dan cemo da proslaviomo sa kakvim janjetom i prasteom na raznju uz mnogo alkohola I naravno u sljedeci dan cemo uci sa klin sa klinom se izbija Pozz
October 29, 200420 yr comment_590384 e , davno niste svirali u BGu.......jel' ce biti neke svirkice uskoro?
October 29, 200420 yr Author comment_590520 e , davno niste svirali u BGu.......jel' ce biti neke svirkice uskoro? Pa, znas kako, moralo se malo ohladiti od BG koncerata, da ne bi doslo do zasicenja, jer smo bas cesto svirali. Sad radimo na prostoriji za probe (stavljamo kartone od jaja na zidove, sa lepilom, pa smo poprilicno drogirani svaki dan od toga ), pa cemo da snimamo Bathory cover, ne secam se tacno za koju pesmu, treba uvezbati, a bice gotova do kraja novembra. Koncert u BGu cim sa tim zavrsimo, i napravimo jos koju novu stvar, bas nismo dugo Big Pozdrav!
October 30, 200420 yr comment_590967 pa cemo da snimamo Bathory cover, ne secam se tacno za koju pesmu, treba uvezbati, a bice gotova do kraja novembra. Do kraja Novembra? Hmmm, mozda i ne Predpostavljam da ce Invictus prvo mjesec dana da slavi reunion Accepta pa tek onda cete mozda da snimate pozz
October 30, 200420 yr Author comment_591076 Do kraja Novembra? Hmmm, mozda i ne Predpostavljam da ce Invictus prvo mjesec dana da slavi reunion Accepta pa tek onda cete mozda da snimate pozz Ko je uopste pominjao gitaru na snimku? Poz!
November 2, 200420 yr comment_592675 ali sada si me bas napalila da za Helloween odem sa ekipom na groblje i da se skrshimo I kako je bilo?!