Jump to content

Interfector


Apeiron

Recommended Posts

Postovani ljudi iz Interfectora 100% ste u pravu oko DVD izdanja. Trebalo je da bude vec zavrseno no racunar na kojem je to radjeno je nazalost ukraden sa vasim unesenim materijalom o cemu su clanovi benda obavjesteni. Sad sve treba ponovo da se radi, a procedura je sledeca:

-Unosenje materijala 6 sati minimalno

-Pregled materijala 5-6 sati minimalno

-Biranje odgovarajucih kadrova

-Montaza zvuka

-Montaza slike

-Sinhronizacija zvuka i slike

 

Vrlo dobro znate da to nije nimalo jednostavan posao i da se mora raditi na odgovarajucoj opremi koju smo sad konacno uspjeli obezbjediti. Do kraja ove sedmice racunamo da ce da se uspijeti instalirati svi softveri koji su potrebni na nabavljeni racunar i onda krecemo u akciju. Ako budemo aktivni mislim da bi se DVD mogao naci na trzistu za oko dva mjeseca.

Ja cu se potruditi da to stvarno bude tako ali isto tako ne zavisi sve od mene. Montaza ce se vrsiti na kompu vaseg gitariste Olivera te cu to da guram sto je moguce brze da konacno izbacimo taj DVD.

Sve u svemu materijal postoji i nece nikuda pobjeci icon_smile.gif

 

Pozdrav i jos jednom Sorry.

Zvuci profesionalno, nema sta! ph34r.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

INTERFECTOR BEZ GITARISTE!

 

 

Banjalučko-beogradski progressive black metal sastav Interfector od danas (27.3.2006.) je bez gitariste. Naime, Oliver Dejanović - Invictus, više nije član benda.

 

 

Već neko vreme Interfector ima unutrašnjih problema, magija koja je postojala tokom svih godina od kako bend postoji, više se nije osećala. Jedini način da se nešto promeni bilo je upravo ono što se i desilo. Važno za napomenuti je i to da je stvar obavljena na jedan normalan i ljudski način, bez zle krvi ili bespotrebne svađe.

 

Interfector je pre svega bend koji su osnovali veoma dobri prijatelji, i sav dosadašnji uspeh upravo može da se objasni tom činjenicom. Oliver jednostavno više nije osećao entuzijazam koji je potreban za sva dalja iskušenja koja su pred bendom (pre svega rad na novom albumu, snimanje istog, koncertne i dr. aktivnosti...)

 

Ono što je najbitnije u ovom trenutku za sve koji se na ovaj ili onaj način zanimaju za bend Interfector je sledeće – GRUPA ĆE NASTAVITI SA RADOM!

Ovaj događaj, ma koliko loše izgledao, svima u bendu je olakšao stvar i skinuo težak teret sa leđa, s obzirom da se problemi vuku već duže vreme. Dakle, Interfector i dalje ostaje u igri, i nastaviće da prezentuje metal muziku na način na koji smatra da je najbolje – iskreno, iz srca, bez ograničavanja u određeni žanr, i bez praćenja trendova. Svi koji nas dobro poznaju, znaju da tako mislimo, i osećamo.

 

 

Tu dolazimo do sledeće bitne stvari:

 

INTERFECTOR JE U POTRAZI ZA NOVIM GITARISTOM!

 

Ovim putem želimo da pozovemo sve koji bi bili zainteresovani za položaj gitariste, da nam se jave na jedan od ispod navedenih načina:

- e mail: [email protected]

- tel: +387 (0)65/ 566-395 (Laki), +387 (0)65/ 220-752 (Carcass)

- lično (bilo gde uživo)

- preko PP-a na ovom forumu, kako je kome najlakše

 

Uslovi...

 

Što se samih uslova tiče, dotični gitarista bi za početak trebao da bude voljan za kvalitetan rad, da što je moguće bolje poznaje svoj instrument (obzirom da je Interfector bend baziran na jednoj gitari, bas gitari, klavijaturama i bubnju, kako bi svaki muzičar došao do svog izražaja) i da bude što je moguće više dostupan za koncertne aktivnosti. Bez preteranog filozofiranja, kontakti su iznad, svakom zainteresovanom biće odgovoreno u najkraćem mogućem roku.

 

Da sama priča ne bi otišla u patetiku, ovde stajemo.

 

Oliveru želimo sve najbolje u privatnom i muzičkom životu, gde god da ga put odnese.

 

Sve ostale informacije vezane za rad grupe, kao i buduće planove, moći ćete da čitate na oficijelnom sajtu benda.

 

Još jednom hvala svima koji su nas podržavali tokom 5 godina rada, kao i onima koji će nastaviti da to čine i u budućnosti.

 

 

INTERFECTOR – serbian progressive black metal band

http://www.interfector.net

[email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...