Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.8k
  • Views 389k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Branislav Stankovic
    Branislav Stankovic

Ajde i ja da se oglasim i dam neke vesti:)   Odustalo se od singla posto smo smatrali da imamo dovoljno pesama spremnih da snimimo ceo album, a snimanje singla bi svakako dodatno usporilo taj proce

• Pesma je bas dobra, i dobru misao daje o buducim radovima, jebem vas u dupe, kako ljudi ne kapiraju da bend treba da napreduje i menja se, da ne bi dosao u situaciju da isti ti seratori kenjaju posle.

comment_1117824

Plan je jednostavan...

Moje trenutno raspolozhenje je - violent.gif

Imam puno razloga zbog kojih bi trebalo da budem takav, tako da....

Idem lepo u vikendicu na par dana sa kompom i klavijaturama, vuchem koga god od ostatka ekipe samnom, bacam jebeni telefon i teram sve ljude u PICHKU LEPU MATERINU i bavim se samo pravljenjem i semplovanjem ODVRATNIH, GROZNIH, NOYZ, BRAINFUCK zvukova koji cje se nacji na drugom albumu draconic-a...Chistilishte...

Eto, sada da vam otkrijem dugo chuvanu tajnu (i konachno dam neku informaciju vezanu za Draconic) - NEMA JEBENIH GAY TECHNO KLAVIJATURA NA NOVOM DRACONIC-U! Sve je teshko, buchno i bolesno...Svi koji ochekuju neki The Kovenant ili neko slichno sranje, mogu odmah da se oproste sa tom prichom...

Over & fucking out! violent.gif

comment_1118187
Grozna zurka sinoc...pozdrav za kolege iz Sin Rooma...pokazasmo onim zenama ko vozi traktor a ko otvara kapiju.

hahahahahhaaHAHAHA \hahah fora sa traktorom je vrh!!!!!!!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif dobra je i ona sa Crnogorcem!! icon_smile.gif

btw. ideja sa sobom (ako je to uopste bila ideja?!) uopste nije bila losa...! Samo sto smo zvucali kao "Chopor Bradatih Gusara Koji Rucaju!!!" icon_wink.gificon_smile.gif

comment_1120282

Josh jedna zhurka u Draconic organizaciji...Bilo je grozzno, po obichaju...Shta su one chashe radile na lusteru, to mi nije jasno?!! Moj stan je ostao ipak na kraju u zadovoljavajucjem stanju! laugh.gif Preshli smo sada sa kontejnera na stubove, chisto da se zna!

Uf...Gledamo se vecheras... pivopije.gif