Jump to content

EURO 2012


kuruz

Recommended Posts

Ja nisam doktor prognoze. Ja sam navijač za braću Slovene. Jeb'o ove vaše Nemce, Talijane i Špance, do kraja samo za Češku (ako Ukrajina ne prođe večeras).

 

Nije mi jasno patološko navijanje protiv Hrvata, moram da priznam.

Cik reci stolnjacima da su sloveni!

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Колико би сјајно било да вечерас Украјина добије Енглезе са 1:0, а Швеђани да напумпају Французе онако баш, па да Украјинци и Енглези прођу даље. Штета само што су мале шансе за то.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ono kada su ih ponizili 4-1?

 

Ma daj, jel se zezas? Pa taj ponisten gol Lamparda je bio pri rezultatu 2:1 i ni manje ni vise nego nekih 30 sekundi nakon Apsonovog gola. Zamisli koliko bi dobili na samopouzdanju da su cepili 2 komada za manje od minut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kalimero1 i Kalimero2

 

A da vi momci predvidite koji će brojevi biti izvučeni u lotou, pa da se obogatite. Eto, da su Englezi u svojoj ligi uveli tehnologiju za utvrđivanje prelaska lopte preko linije, pregleda spornih situacija i slično, kladim se da bi i ostali, pa čak i mafija iz uefe to brzo prihvatili.

 

[media=]

[/media] Edited by Dead Man Drinking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebem ti smrdljive engleze iz jednog jedinog gej odbitka uvale gol, bre nisu se videli celu utakmicu.. ima da ih zgaze italijani taman da odigraju najgore moguce. A tek kako ce spanci da svrsavaju po francuzima ako ovi nastave sa partijama kao protiv svedjana..auh. U svakom slucaju blaga uteha za smor sto su ispala pravoslavna braca je sto je ibra danas pisao po francuzima, sad jos da ih i spanci posteno napuse i puna kapa.

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...