Jump to content

Košarka

Baal

Recommended Posts

pleja vam igra filip,radivojević nelson a prodajete nedovića,otpuštate dva centra pred domaću ligu pa ne može katić sve sam,elementarno košarkaško neznanje

kukaj ti na duleta,čović ti ísprao mozak,ako je do sudija zašto dominiramo u aba ligi i odlazimo na f4?u 4 utakmice dobijemo 20 razlike a ti o sudijama,patetično

• Upvote 3

Исто та кењања о томе да "ћокијевци прате кошарку од летос" не пију воду, пошто се неки овде очигледно од последњих 15 година сежају само Жике паука и европске Звезде.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Zvezda ima dva stranca a Partizan 5,6, koliko vec. Poznato je da Dule lansira igrace u orbitu ali brate ne igraju sigurno za Dz. Mozda Zvezda ima malo veci budzet ali to nije neka presudna cifra za osvajanje titule. Hail prica o Skuni Penu, pa jbt. za njega niko nije cuo kad je dolazio u Zvezdu, igrao u drugoj italijanskoj ligi, cini mi se. Skuplji je bio McCalebb kad je dosao u Partizan, nesto otprilike kao Braun ove godine, bio najbolji strelac u Turskoj, ili jedan od najboljih.

Sad, slazem se da smo pravili ocajne poteze tokom sezone, koliko su se samo sa onim Braunom jebavali, pa dovedu onog Francuza da bi zakljucili da ne moze odmah da da 100%, pa Samardziski itd.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Niko nije cuo ni za Lazmea , MekKejleba , Palasia , Hausa , pa i Maric je bla velika nepoznanica , za ove Francuze pogotovo niko nije cuo .

Zvezda dva stranca ? Nelson , Skot , Samardziski , Braun , Almond , stranac trener Radonjic , o cemu ti pricas ?

Godinama predsednik saveza bio Kapicic , jedna od najvecih legendi Zvezde , a njegovu kandidaturu su podrzali i celnici Partizana , ajde ne laprdajte .

• Upvote 1
  • Downvote 1

Pa za ovu nasu ligu su registrovani samo Skot i Nelson. Racunaj trojicu, posto je i Braun bio tu vecinu sezone, ovaj Almond je otisao nakon mesec dana.

Daj, ovog francuza su proglasili za giga talenta, buducu NBA zvezdu, i pre nego sto je dosao u Partizan. Sve u svemu i jedni i drugi su dovodili strance za slicne pare. I brate pominjes Gurovica a covek je prvo igrao za Partizan, gde nista nije pokazao, da bi tek onda dosao u Zvezdu, bas me interesuje gde je vise primao para.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Nije Vujosevic kriv sto se Zvezda odrekla svih tih igraca pred domace prvenstvo , igrali ste sa njima ABA ligu i opet je Partizan bio bolji

Izgubio obe utakmice, finale brutalno pokradeno.

Inace Svinja je bio Svinja i pre Cokija, tako da je glupo stavljati ta dva problema u istu ravan. Domaca titula i pored kradja, zasluzeno grobarima. Paradoks je da smo pobedili tu utakmicu u kojoj su nas najvise krali, prvu i cetvrtu zasluzeno dobili, druga drz-ne daj, polu sumnjivo.

• Downvote 2

Pa po meni je to ok. Vise ljudi koji su Zvezdasi placa porez, sve je jasno, mada ko zna koliko para ko dobija. Ja jos nisam video ta dva podatka pa da ih uporedimo. Meni je cak i to nebitno, jer su to smesne pare za neki ozbiljniji uspeh.

• Upvote 1

cekaj,sad ispada na kraju da je apsolutno okej da zvezda ima isto ili vise love od partizana od drzave,a nista nisu uradili tolike godine?

A sto da nije? Pa to su pare poreskih obveznika kojih ima u najmanju ruku podjednako i jednih i drugih. Ja kao zvezdas trebam da finansiram Partizan? Ako je Partizan toliko dominantan i uspesan automatski ima prednost u privlacenju sponzora medju privatnim kompanijama, sad treba jos i drzava da im daje prednost pa da gledamo dominaciju Partizana i narednih 50 godina?

• Upvote 1

Ja da mogu ne bih drzavi dao jedan jedini dinar. Ovo je najlopovskija zemlja koja postoji. Sad ako mi vec uzimaju pare, da ga jebes bolje i Vokriju da idu nego Svinji. Fadilj mi se barem ne bi smejao u facu nekim otrcanim citatima.

• Upvote 5

To nema nikakve veze sa Cokije, jebo vas on. Ja sam zvezdas i volim zvezdu i da dodje satana na celo kluba opet bih radije dao pare zvezdi nego partizanu, u krajnjem slucaju ne bih davao ni jednima ni drugima, potrosio bih na sebe ali na Partizan nikad ne bih dao to je jedino sigurno.

I niko nije vidovita Zorka pa da zna da ubode stranca, kakve to ima veze sa Cokijem, nije ih on strpao sebi u dzep.

Jedete govna ko baba maline.

Partizan nije dominantan ni zbog kojeg ljigavca od politicara vec zbog svog sistema koji je stvarao godinama i koji se pokazao kao odlican ( ne, ne mislim na sudijske pritiske vec na mlade kosarkase i rad staba sa njima ).

A Dule koga toliko pljujete je stvorio likove kao sto su Paspalj, Divac, Djorjdevic, Danilovic i cela ta generacija. Da ne pricam da je bukvalno 90% onoga sto vredi u zadnjih 10 godina poteklo iz treninga Vujosevica, a to je vec mnogo za nabrajati.

Uspeo je Bodirogu, Tarlaca, Rebracu da odvede do samog vrha sveta gde nesretno izgubise od amera. Uspeo je Partizan da ugura par puta u F4, evrolige, ne nekog tamo kupa Sinana Sakica.

Uspeo je da osvoji Kup Koraca. Uspeo je da bude proglasen za najboljeg trenera evrolige. Uspeo je da bude najuspesniji trener ABA lige u koju ste ga vi cigani ugurali.

Pa aman vise? Ne, nije najbolji trener na svetu, ali je za svakog od vasih 68 trenera koji ste promenili zadnjih par godina svetlosnim godinama udaljen.

Jbt smetaju vam sudije, mi osvajamo ABA ligu.

Ok smetaju vam i tamo sudije, mi idemo u F4.

I tamo pritisak na sudije, politicari, sta?

Opet je u modi zaljenje na sudije, vi menjate trenere ko carape? Dafuq?

A vas Coki od uspeha ima teoriju da je Kecmanova trojka neregularna i da je nemoguce postici istu za manje od 0.6 sec i to je to. I naravno, zilion obavestenja a la Lukic.

Ne vredi, Partizan je institucija, u evropskim okvirima i tu je kraj cele price. Vi sluzite kao privatno preduzece jednom od najvecih kriminalaca u drzava i cao zdravo. Face it!

• Upvote 14
  • Downvote 6

BLA BLA TRUC

Svinjin uspeh u EL bih uporedio sa mafijaskim uspesima, koji posle prvog ukradenog miliona dobiju smisao za biznis i posteno steknu jos 50. Sistem se stvarao direktnim unistavanjem najveceg protivnika. Kakvi kurac mladi igraci, pa da nije uzeo (ukrao) kojim slucajem dve titule za redom ti isti bi u besparici i ocaju presli u Zvezdu. Zakon o restituciji bi trebalo da obuhvati i vracanje ukradenih titula. Nije svih 12 ukradeno, ali da nije ukradeno 6 na primer ne bi bilo ni ostalih 6. VRATI SLIKE SVINJO DEBELA!

• Upvote 4
  • Downvote 3

Guest Bata Životinja

po tom ''poreskom'' osnovu student sa svim desetkama treba da ima školarinu kao i tip sa položena dva ispita, nema stipendija za jednostavno bolje studente, nego porez plaćaju svačiji roditelji pa ćemo tako da delimo budžet. Nema šta, uspeh se nikad ne nagrađuje u ovoj zemlji, zato smo na dnu.

• Downvote 4

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...