Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2833539

Ја га први осуђујем. Колико смо само утакмица пукли због његовог упадања у терен и остављања екипе на цедилу (Гашић).

Смирио се у последње време, али генерално псова му се увек види кад год га камера ухвати.

• Replies 22.8k
  • Views 712.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2833541

Рашко јесте био прљав и у Звезди и у Партизану, али је код нас последњих пола године био немогућ. Лик је буквално само гледао како да испровоцира и одглуми нешто, ја оно у животу нисам видео.

Што се Џенкинса тиче - далеко му лепа кућа, да се заврши првенство па он полако да иде благо мени.

comment_2833542

Dzenkins sigurno ne ostaje, istice mu ugovor, a zadrzati ga sigurno nece.

Ja bih voleo da ode, nije on neki igrac, verovatno je i jedan od najskupljih. Ajde da kazemo da ima sut, mada i to je diskutabilno. Ulaz mu je nula, rednovno popije bananu ili izgubi loptu kad krene na kos. Njemu je lako naci zamenu, veci problem ce biti naci pleja ako Vilijams ode, sto je realno, i centra, naravno. Bice zajebano pokriti te pozicije.

Edited by LoveHateLove

comment_2833628

Nemojmo preterivati. Dobar igrac i veliki profesionalac je Djenka. Takodje je dobar tip, nije provokator, Pavlovic ne ume da se kontrolise i ko zna sta mu je radio kad je jedan veliki gospodin odlucio da mu vrati. Mada, sto se mene tice realno je da ode, ja bih nesto tipa Koponen :bigblue:

Edited by Sreta

comment_2833650

Realno, ako mi izgubimo i Djenku i Bobija i Vilijamsa, duvacemo karu sledece godine, mora makar neko od njih da ostane. Sto se tice toga fer-nefer, jbg, imali smo vec tu pricu, brdo igraca ima makar neku pedersku epizodu u zivotu, retko ko ostane ravnodusan, ali neki igraci su prosto uvek provokatori i pocinju sranja kad god stignu. Nazalost, cesto su takvi igraci dodatna dimenzija timu, posto uspeju kompletno da sjebu kljucnog protivnickog igraca, izbace ga iz ritma, ili cak to urade za ceo protivnicki tim, navevsi ih na sranja. Setite se samo sta je sve Rodman radio, recimo Morninga je cesto potpuno izbacivao iz utakmice sto bi Bullsima znacajno olaksavalo pricu. Elem, pojnt ov d stori.. takve igrace realno ne volis ni kada za tvoj tim igraju, ali da su neverovatno korisni - jesu, jbg.

comment_2833846

Samo se ti nadaj. Čitao sam da je kontaktiran Drejper.

Drago mi je što isklljučiše Kalinu. Mnogo je poleteo. Čak ga je i Djordjević krtitikovao zbog ponašanja.

Evo malo avangardista i aristoktratije:

11392825_678534868918056_8866907293009539021_n.jpg?oh=007672fe3f1e648b5dbe9c12ebc31626&oe=55F6D078

comment_2833860

Очекивали сте аплауз?

Да ли се сећате да је у последњих 20 и јаче година аплаудирано неком играчу Партизана од стране Делија или неком играчу Звезде од стране Гробара?

Па, Делије својевремено напушавале Бодирогу. Гробари напушавали вечито Ракочевића.

Волим вас све овде, али немојте да глумите француске собарице и чудите се нешто. :bigblue:

comment_2833861

Много се попалио Калина, добар је момак он не треба му то.

Тепара наставља да јебе мајке статистичарима, има неке нестварне проценте за три.

comment_2833863

Видим сад ово за Дрејпера, ако га доведу шлогираће се Радоња од одушевљења. Само удри у одбрани, у нападу ће већ нешто да се деси.

Ja se ne čudim, samo kažem šta treba da izjavi. Ako je mogao Bogdanović da izigrava primadonu prošle godine, može sad i Kalinić.

Наравно да не треба то да изјави. То изјављују идиоти попут Богдановића и Гуровића, такве не бих ни звао после у репрезентацију.

comment_2833866

Што се мене тиче, нека каже, никакав проблем. Добиће надимак Усташа и крај приче.

Безбрадица може да купи место међу 12 као што је купио у Партизану. Не стоји му тај надимак. :bigblue:

comment_2833869

Ma, dajte ljudi, lepo kaze Major, gluposti. Mozemo mi da se ovde prozivamo i zajebavamo, ali vazda je smradovski bio odnos najvatrenijih navijaca oba kluba sa najboljim igracima ovog drugog, bilo bi CUDNO da nije tako. A Kalina jbg, podneo je ono jadno prozivanje oko facijalnog deformiteta i jos napravio foru, medjutim i njemu prekurci ponekad, sta ces. Sve je to normalno i nista novo, DEBILNO bi bilo da se ta cela prica sada sa njegove strane negde dalje siri.

comment_2833876

Сваку врсту треш тока и прозивања не само да не осуђујем него и подржавам, то је саставни део спорта. Па људи су намерно ћутали Џордаану, јер се знало - ако му нешто кажеш најебао си. Слушао сам кад Шакил прича да Гери Пејтон кад те сретне било где крене да те прозива. :haha:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.