Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Tacno se vidi kad igramo brze i otvaramo kontre i polukontre - skroz drugacia slika...pola druge i skoro cela treca cetvrtina - rapsodia od igre...odbrana, asistencie, brz protok lopte...tako treba da igra moderan Partizan...a ne ono davljenje, tapkanje lopte 20 sekundi u mestu...standardno smo imali gluposti, primljene troike u poslednjim sekundama cetvrtina, ali sve se dobro zavrsilo...suprotno prvoi - skoro svi dali doprinos, igraci iz drugog plana usrali klupu Zvezde

 

I dai zovite Sandru Partizan kao maserku, kad napravi od Milutinova coveka i za mucenog cirkuzanta Daloa mozda ima nade :rockdevil:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa one 2 situacije Lazić-Pavlović, onaj čist faul u napadu nad Lazićem koji je sviran Laziću, i onaj obostrani kad je Pavlović vukao za nogu Lazića u prebitnom momentu za utakmicu su čisto navlačenje za Partizan. Marjanovića spakovali u džep a Radonja ga i dalje drži. Mislio sam da je naučio sinoć držanjem Bobija na klupi, ali nije.

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igraće se ovde peta utakmica iako sam mislio da Zvezda može da reši u četiri. Zaslužena pobeda Partizana, ali imam osećaj da teško da mogu bolje do ovoga.

Edited by M-16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo komsije, zasluzena pobeda nad Zvezdom koja je ponovo igrala jednu cetvrtinu na celoj utakmici iz neobjasnjivih razloga. Nadam se da je ovo bila trenutna slabost, kako deluje, posto je realno da nemate sta da trazite kada igramo svoju kosarku. Ali isto tako je i realno da iz nekog razloga neshvatljivo ne mozemo da povezemo dve dobre tekme protiv vas, tako da je, kao sto i rekoh pre ove serije, sve potpuno otvoreno.

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ма не можете да нас добијете три заредом, нема шансе.

 

Радоња фикус, држи Митра 25 минута на клупи, да не причам да Тејић мора да игра ову серију и да нема зајебавања са ниским петоркама, само гурање испод коша. Успео је дебил сам да избаци два од наша најбоља три играча из игре јер је безмудна пичкица, он и Влада Јовановић браћа рођена.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma tai Lazic se vecito podbia, ulazi u kretnju igracu i onda napravi onu zacudjenu facu - nisam kriv, maike mi, Dzile, verui mi, ovoga mi krsta,...Ni u EL mu to nisu tolerisali, zilion puta mu svirali takve faulove...Obostrana este diskutabilna, bolje dae sudia pustio prednost :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno, ja i ne ocekujem posteno sudjenje, uvek moramo da racunamo da ste za makar 3-5 poena favorizovani, ali jbg, ako to ne mozemo da nadoknadimo, sami smo krivi. Cinjenica frustrira kada se konacno probudimo i lomi se rezultat a krenu neke diskutabilne odluke, ali realno je da smo morali mnogo ranije da igramo na nivou a ne da se opet vadimo u poslednji cas. Svejedno je zasluzena pobeda, jbg, bili ste bolji veci deo meca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Underkuruz said:

Играмо очајно, једина нада у дербију нам је комплекс који гробље има.

'Наш како, некима од нас је много битнија Звезда од квлтних бендова.

кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује,

Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не.

 

Ajde sada mrs sa foruma.

  • Upvote 8
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko je rekao da je ABA sudjenje posteno? Nama su neke krajnje sumnjive odluke donosili i ne samo protiv vas u poslednjim kolima, ali bilo je ono kao koga boli kurac, inace je sve poznato. Nebitno, ja i kazem, naviklo se da imate povlascen tretman, ja vise i ne racunam ako smo za par poena osteceni kao neku stetu, svakako nas ne masakriraju kao prosle godine one kompenzacije za prvu tekmu. U svakom slucaju, u neku ruku je i zanimljivije sto igramo ovako nekonzistentno i imamo Radonju majstora, bice do kraja zanimljiv derbi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...