Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Nazalost imate dobar raspored, i naravno slabe rivale. Ocekujem da izgubite od Darusafake u gostima, tj da do kraja sve izgubite u gostima. Mislim da je realno da neko od Lokomotive, Efesa ili PAO-a zabeleze pobedu u Beogradu.

Naravno zasto Zelimir ne bi popustio malo Panatinaikosu i Efesu? Ali bitno da ne budete drugi i da ne ide te na jebeni Brose Basket. U svakom drugom slucaju pusite kurac, Covic ide u zatvor i stavlja se katanac na vestacku tvorevinu.

Ajd sutra prijateljska usluga Zelimira, vidim i kladionice favorizuju Efes, PAO se budi i bilo bi sportski da Zelimir pusti klub u kojem je najvise radio i coveka koji mu je trojkom doneo prvu titulu evropskog sampiona.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smesan odnos u faulovima, efektivno su nam vecinu meca licnim greskama izbacili kljucna dva igraca iz igre. Cinjenica, odigrali smo uzasno a i oni (Cirbes i Miler) ono malo sto su igrali nisu se bas proslavili, ali jbg, to je to.. ovo je bio nivo tekme kao protiv groblja, 30% mogucnosti.. nadam se samo da smo ovim ispunili kvotu govnjivih partija i meceva koje gubimo sa manje od dva kosa razlike za ovaj deo EL. Realno, samo da kuci igramo dobro i dobijamo i nema zime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Утицајни твитераш.

 

Углавном, испоштовале судије спонзора лиге. Претеран однос у бацањима.

 

Но, ко је крив Звезди кад промаше 2 бацања на минут и по до краја?

Ко је крив кад примиш тројку након 3 офанзивна скока?

Ко је крив кад Лазић промаши зицер на улазу?

Превише пропуштених прилика.

 

Локомотива гази у Шпанији 20 разлике. Биће они сигурица за пролаз.

Копља се воде између вас и ПАОа. Кумови ће да направе дил и да прођу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

На Штимцу није свирано једно 10 фаулова, чист криминал.

Али Радоња геније, задњих пет минута му игра Лазић, страшно. И константно је Лазићев играч ту да помогне на Јовићу, јер овога можеш да пустиш самог на ливаду, не би успео да је убаци у обруч.

Цобета исто пребили, Милер издувао.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lazic jedino sto zna u zivotu je da ubode trojku ponekad, neverovatno je kako apsolutno ali apsolutno nista pod milim bogom drugo ne ume, obican jebeni dvokorak ulaz, koji devojcice u sedmom osnovne savladaju je za njega fifti fifti da li ce ubosti. Nema sta, ja se vise i ne nerviram, postaje pravilo sa turcima, ili je to Fener koji ce nas svakako odrati ili su ova neka druga govna (Efes, Darusafaka) protiv koje ce nas sudije brutalno unistiti, a mi i pored toga na cistu sopstvenu glupost izduvati na kraju. Cinjenica je da je ovo moralo da se dobije nevezano za to sto su ih sudije i vise nego domacinski gurale.. bas zato sto smo to i znali nije smeo ovako kriminalan mec da se odigra, al jbg, svako ima pravo na los dan. Sem naravno Lazic.. taj je istrosio lose dane za nekoliko petorki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radonjic je ubedljivo uz Rebica najslabija karika. Previse bih mogao da pricam o tome, nemam toliko vremena. To bi bilo isto kad bih morao nekome da objasnjavam zasto ne volim Simonovica, cak i kada veze 5 trojki. To bi se kosilo sa mojim ogromnim kosarkaskim znanjem i zdravim razumom.

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...