Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Можете ми рећи да једем говна, али ја сам одавно говорио да је Митровић превара. Године курцу пролазе...

 

Нисам гледао, пратио сам само резултат. После изгубљене предности, прво ми је на памет пало да је Радоњић дебело засрао.

 

Све у свему, какву год екипу имао Блат од ње прати за 2 класе бољу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitrovic je bio solidan, ako ne i sjajan. Rebic nije kriv sto je usrao utakmicu, jer majmun od Radonje nije osetio sta i kako bi trebalo. Rebic ne pruipada evroligi, nedonosce je. Kraj price!

Jedan veliki, mozda i najvweci igrac je nocas pokazao kako se ovo radi. Teodosic je bog!

Da je Mitrovic igrao sa njim imao bi 30 poena.

 

HVALA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Genralno nije bio los, ali cetiri poslednja napada su isla na njega, polovicno je sutirao penale, promasio zicer i izgubio loptu, sto je odlucilo mec. Svejedno, nema on taj kvalitet da ode u neki od vrhunskih evropskih klubova. Vidi se da ima talenta ali tu nesto fali, isto kao kod Gudurica. Moraju jos da rade na sebi inace ce ostati mediokriteti, otprilike kao Tadija Dragicevic, mada on je jos i imao solidnu karijeru.

 

Ne zalim ja nesto za pobedom jer ionako nemamo nikakve sanse da idemo dalje. Mada, da smo ovo dobili i doveli neko NBA pojacanje mozda bi i mogli da se borimo za prolazak. Ovi su bas jaki pojedinacno. Onaj crnja nas je ubio sa ulazima, Bertans spolja. Mi smo i dobri obzirom koliko smo ulozili u pojacanja. Budimo realni, doveli smo Bjelicu, Dzenkinsa i Kuzmica, igrace koji nisu mogli da nadju angazman u evroligaskoj ekipi. Sva trojica su imala poprilicno lose sezone iza sebe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nikad čuo za neku tamo Darušafaku ali drago mi je da su pobedili ekipu sličnog evropskog renomea .

 

Moram da naglasim da je ovo nikad slabija Evroliga, i nikad nije bilo lakše ući u Top8, Makabi raspad, Olimpijakos i Panatinaikos još veći, Barsa po kvalitetu daleko od svog nivoa, Efes nikad slabiji, Fener je na mnogo slabijem nivou od recimo Obradovićevog PAO-a ili Blatovog Makabija. Žalgiris raspad. Real i CSKA na svom nivou.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...