Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Metneš Džona Vola za organizatora igre, turiš Džimija Batlera na dvojku, Lenarda kao trojku, Obrvu Pelikana u reket i krilatog Goberta za klasičnog centra i eto ti ozbiljne ekipe koja bi nabijala Klivlend dvaes, a Njujork pedes razlike.

Uđe ti tako Džeri Grin da životnijski prikuca i ubaci koju ludu trojku i to je to - titula zagarantovana.

 

Jeste da je reč o nekim tamo crncima, ali ne bi primali više od 80 poena po meču. Prosta matematika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Неће их фанови бирати, али ја сам сигуран да ће бити или Милсап или Тиг, можда чак и Хорфорд. Не би ме чудило ни да Шредер буде на Рајзинг стару, игра сјајно. Чикаго без три спољна играча добио Бостон, полако долазе ствари на своје место, још мало да ће да се заседне на прво место на Истоку.

 

Спарси никако да буду комплетни и да се мало приближе врху, мада на Западу свако свакога може да добије у плејофу, неће много разлике заврше седми или други.

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мене не чуди, у том Њујорку имаш дебелу крмачу, ЏР Смита и Барњанија који су штеточине, Амаре је матор, плејеви су им лоши у одбрани, да не причам о томе да им играју Ејси, Олдриџ, тренер им је неискусан, плус ми не делује да Ентонију прија троугао и те форе из Лејкерса.

 

Осим Хардавеја и Шамперта све остало је за терање и прављење новог тима.

Што се Минесоте тиче и ту је гомила просечних играча, плус повређени Пековић. Видећемо шта ће са Вигинсом бити, али Мохамед, Лавин, Бенет ми не делују као неко лудило од играча, Само брат Горги.

 

А Хјустон је из неког разлога довукао Шведа из Филаделфије, јесте њима клупа куртон али не знам који ће им он ђаво, слепац ни у Фили није могао да се избори за минутажу.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebote, atlanta je sa maltene ispodprosečnim timom prva u konferenciji. i da ne bude da su tako dobri samo jer su na istoku, imaju samo dva poraza od timova sa zapada. svaka im čast.

 

Trener je trener.

 

Sa Minesotom je stvar jasna: šatro su povređeni Martin, Pekmen i Rubio; u stvari su se usmerili na razigravanje ovih pikova koje su nakupili. Pederska fora, ali to nije novost u NBA. Makar ne poslednjih 7-8 godina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Значи иста прича к'о са газда Кузманом... Ја ништа погубљеније на кошаркашком терену нисам видео, није ни чудо што му Фестус Езели и Спејтс узимају минуте на петици.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...