Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 173.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

12. kuruz switched from being a die-hard cigan to being a die-hard grobar and simultaneously changed his style from long hair and immortal t-shirts to tracksuits and air max shoes and later to suits a

• Hail Metal
    Hail Metal

Jos jedan dokaz u obilnoj dokumentaciji o povezanosti UCK i ManUtd-a. Kad vidim snimak onog siptara sto lomi krst ja prvo pomislim na Fergusona , najozbiljnije. Mislio sam da se Ferguson pokajao i zat

• Night Prowler
    Night Prowler

comment_2651690

Да одговорим Лемију.

Пелегрини у Виљареалу- Стално у топ 4, полуфинале ЛШ, извукао апсолутни максимум из екипе у којој је непокретни себични полуиграч Рикелме алфа и омега тима. Само Маркос Сена.

Пелегрини у Малаги- Опет топ 4. четвртфинале ЛШ, опет максимум.

Пелегрини у Реалу - 96 бодова, можда не максимум али одлична сезона, није крив што је Барса била на врхунцу моћи.

Манћини у Интеру - Није имао правог ривала у Серији А, у ЛШ га пушио. Ни близу максимума.

Манћини у Ситију- Потрошио брдо пара, доводио играче које је хтео, имао много јачи тим од Челзија, Јунајтеда, о Тотенхему, Ливерпулу и Арсеналу да не причамо. Једва узео једну титулу, пушио жешће у ЛШ. Опет ни близу максимума.

Чињенице.

comment_2651744

Да одговорим Лемију.

Пелегрини у Виљареалу- Стално у топ 4, полуфинале ЛШ, извукао апсолутни максимум из екипе у којој је непокретни себични полуиграч Рикелме алфа и омега тима. Само Маркос Сена.

Пелегрини у Малаги- Опет топ 4. четвртфинале ЛШ, опет максимум.

Пелегрини у Реалу - 96 бодова, можда не максимум али одлична сезона, није крив што је Барса била на врхунцу моћи.

Манћини у Интеру - Није имао правог ривала у Серији А, у ЛШ га пушио. Ни близу максимума.

Манћини у Ситију- Потрошио брдо пара, доводио играче које је хтео, имао много јачи тим од Челзија, Јунајтеда, о Тотенхему, Ливерпулу и Арсеналу да не причамо. Једва узео једну титулу, пушио жешће у ЛШ. Опет ни близу максимума.

Чињенице.

Cinjenica je da Mancini ima titule a Pelegrini nema.Cinjenica je da pre i posle Reala Pelegrini nije vodio krsten klub,sto govori o zainteresovanosti prema njemu.To su najbitnije cinjenice,trofeji i potraznja.Najbitnije u fudbalu.Sve ovo sto si naveo je u poredjenju sa tim kerov kurac.Dovidjenja.

comment_2651758

Ја сам чињенице изнео пре пар постова. Узео титулу па узео титулу. Узео је и Љупко Петровић ЛШ, шта сад, да није бољи тренер од било ког тренера у Енглеској, Шпанији,Немачкој, Француској?

comment_2651766

a da spomenete da se trener u realu pita koliko trlaja sa pickom

pa sudeći po Murinju Trlaja jebe dva puta dnevno

comment_2651769

Bolji je trener od onoga koji nije uzeo ni jedan jedini trofej u karijeri i nema ni jedan jedini zapazeni uspeh.Da ti crtam jebote?

Полуфинале ЛШ са Виљареалом није запажени успех?

Прекидам дискусију, нема сврхе са тобом дискутовати.

comment_2651783

Лоша тура вискија.

pa to znači da je Lemi pogrešio i po drugi put

comment_2651817

Полуфинале ЛШ са Виљареалом није запажени успех?

Прекидам дискусију, нема сврхе са тобом дискутовати.

Ja ne znam u kome je univerzumu to veci uspeh od titule prvaka Italije i Engleske.

Очигледно да јесте, али не и на форуму.

На форуму је и пијан умео да сабере 2 и 2.

Nema greske na forumu.I ovo za Badstubera je greska u tvojim ocima,zbog subjektivnosti.Ali oprastam ti,ipak si stub.

comment_2651856

Ja ne znam u kome je univerzumu to veci uspeh od titule prvaka Italije i Engleske.

sad smo saznali da je Tito Vilanova bolji trener od Pelegrinija

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.