Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.5k
  • Views 370.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FK Voždovac - FK Vojvodina 1:1   Fotografije: link   Izveštaj: link   Voša u prvenstvu šanta, ali zato u briljira u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Da li će se taj trend nastaviti i u due

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• Do kraja jesenjeg dela prvenstva se solidna zaliha u bodovima moze steci, zvezda osvaja ...sledece sezone, ako cemo po zaslugama Ruzic bi kao sportski funkcioner trebao da bude ministar a Zecevic pred

comment_2561085

Ја сам увек против понижавања противника који ти у прошлости није ништа скривио. Потпуно беспотребно иживљавање.

Што АЕЛу нису бар један дали? УПРАВА НАПОЉЕ!!!

comment_2561089

Никада више нећу навијати за FK Partizan у еврокуповима. Могу да се иживљавају у домаћем првенству, а када играју против пет пута слабијег противника из иностранства, мањи су од маковог зрна. Постало је кристално јасно да им апсолутно ништа не значи то што представљају Србију у иностраним мечевима! Говњиве бубашвабе. :puke: :puke: :puke:

comment_2561093

Ја никад нисам био загрижени навијач Звезде, али што је много много је. Да се тај АЕЛ зове Раднички, и да није из Лимасола него из Крагујевца, гробари би га згазили. Слажем се, бољи сте од нас, али то вам је сав домет. Ја сам све горенаписано базирао на аргументима, тако да је неко други овде "неваспитан".

comment_2561208

Ne mozes tek tako jednom Gasparu reci da je nevaspitan. Sto sada Trenje ne reaguje, nego udara tamo gde smo najjaci.... Spanulis ovo ne zeli da cita!

Заправо је Гашпар мене увредио, а не ја њега. ОК, капирам да има оних који воле Србију и Партизан, то поштујем и немам намеру да увредим било кога од њих, већ искључиво играче и руководство тог фудбалског клуба. Заправо, нисам познавалац спорта као већина на овом форуму и штавише готивне су ми мање-више све навијачке групе у Срба, само сматрам да ФК Партизан не заслужује онако верне навијаче. А ето, према кошаркашком клубу Партизан немам такав став, напротив. И у фудбалу сам се у последњих пар година само једном изнервирао више него када је Генк избацио Партизан. Плаше се "великих" клубова, и то је оно што ми смета. Исти разлог из којег не готивим репрезентацију. Капирам зашто ми гробари лупају минусе, и признајем да нисам неки познавалац спорта, само сам изнео своје мишљење на основу неких ствари које ми већ годинама упадају у очи.

И још једном - све до испадања од оног исподпросечног АЕЛ-а навијао сам за Партизан у свим еврокуповима, и увек су ми се гадили Звездини навијачи који навијају против Партизана у Европи. Али после свега сматрам да они више не заслужују поштовање нити једног Србина. Ал' ајде, расправе о спорту и музици увек могу да се врте у круг, тако да се ја овде повлачим, и сваком своје. :pivopije:

comment_2561230

Трење је светску славу стекао тако што ме је добио у баскету 3-2.

Остало је историја...

Nisi trebao da ga pustas , vidi u sta se pretvorio . U rusitelja yumetala .

Treba poslati Sretu da ga odere pa nek se smiri .

Ja nemam vremena , verujem da me Sreta necae osramotiti .

Edited by Hail Metal

comment_2561255

Играо сам мекано у одбрани што је он знао да искористи. Сада бих га прегазио 3-0.

А Вулету не желим ни да одговорим. Није поента да ли је он у праву или не. Не може овде да упадне кад год пожели и дели нам лекције. Сам је признао да је само заљубљеник у спорт и ништа више. Кад буде имао диплому спортског радника онда ће неко уважавати његове чињенице.

Према томе - Вуле, пусти те варнице и пахуљице и чињеницама погледај у очи.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.