Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Морам ово да окачим са редстарбг форума. :haha:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

тренер није добро поставио игру, али.

нису играчи,тренер, ни управа криви, крив је толе и држава лоповска. очигледно да је неко из врха наредио не освајамо трофеје и не побеђујемо... свесно је вршен лош одабир играча у одбрни, играчи нису мотивисани како треба, неко из власти (тајних владара) брани победничку и велику Звезду, неко манипулише са срећом код шанси и кад играмо добро бар у нападу, гола нема.

не смемо да дозволимо да нас ометају негативи околни догађаји. најоштријје реаговати ка сваком ко је против нас, медији,држава, јсд, противници итд. БОРБА ДО ПОСЛЕДЊЕ КАПИ КРВИ, да толе није направио овај расоред, да није ставио свог уклетог судију вукадиновића (коме желим смрт,јер је уклет, као и толету јер је уклет, смрт, а не због намештања то је друга прича, и друга прича је то што је неко пристао да остане до децембра и даље да намешта) а утакмица није играна на тржном центру, 500д карта, тв арена је сумњива и уклета и треба је срушити.

смрт медијима и новинарима глодарским. свим са теме о медијима.

они су ти који стварају негативну климу. насиље је једини излаз. у овој држави до успеха се само криминалом долази. то видимо од оних малих, а и други мали клубићи однекуд имају паре. све су говнари лопови опљчкали наместили, онда ушли у власт и спс и сами себи опростили дугове, нико не хапси ћрковића. кројача, а камоли вола.

ако ми пропадамо морамо повући и њих. немамо шта да изгубимо.

 

треба кренути са приношењем жртви... туђих. своје смо довољно приносили. данас насилни људи и криминалци су они који су успешни и поштовани, јер они показују да су спремни да гину и да жртвују за победе и циљеве. хоћемо неког попут Кнелета и аркана да заведу ред међу овим неспособим штреберима поштеним и моралним, који не познају догме жртвовања.

ми годинама играмо поштено и спортски... и онда немамо среће. а фартизанус намешта утакмице ,баве се мутним радњама итд. и онда их прати и срећа. дакле насиље и криминал су једини исправан пут. и сви морамо подржати тај правац.

 

гол, победа, дерби, титула првака ЗВЕЗДА!

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

на овом форуму има доста убачених комплексаша малобројних глодарских. бојкотујте ви себе тако ружне.

 

није смела да се спушта атмосфера после првог кола и јуриша на савез и толета. ко је то урадио и зашто се смирује сав гнев због шест година пљачки?!

 

Не можемо истовремено да се боримо против два непријатеља, јсдп секте и државе, морамо ићи организвано сложно прво на једне кад њих уништимо идемо на ове друге. најбитнији циљ је преполовити их, расцепити спрегу и зајдничку везу државе и фартизануса. не сме да буде милости, ударати по њима свим средствима. они нису у праву, они су против нас, они су криви, мали, злобни, ми победити морамо. наша воља ауторитет и снага се мора поштовати. јер ми то заслужујемо. због неправди разних. због историје и части.

борити се до последње капи крви.

a неконтролисана маса је предуслов остварењу циљева!,

ако неко из клуба и даље буде све држао под контролом никако не можемо досећи тај степен силе потребан за успех и остварење планова и циљева. зато потребно је обнављати дивље независне ћелије звездаштва због чијих потеза ће држава клeчaти пред клубом и молити да их примири некако , и чинити нам уступке од финансијских до резултатских. бити стално опасан и неконтролисан је једини пут.

 

мислим да су то наши непријатељи схватили. имали су удбашке ватикансе масонске усташке газде. а ми спортисте и ситне људе. како онда објаснити да свињоглаве вође дукљанске и алкатраз мафије упадају у владу и спс. и инстантно следи опраштање дугова и добијање новца, звездашког државног. као објаснити да Делије су само навијачи и немају утицај на крупне одлуке. у томе је грешка . апелујем слободно да сви крену са неким видом илегалне терористичке борбе. против свих сумњивих ометача нашег тријфумфализма. поента је у томе желети Звездине титуле и победе и под том мотивацијом радити ствари. а не због неког друштва атмосфере долазити на утакмице и навијати као неке чирлидерсице. или у најлуђем случају скандирати толеу лопову и демонстрирати. или крвивити играче што не трче. морамо бити мафија терориста, као ултра десно крило ире ете хамаса. ми слободоумни навијачи се морамо изборити за слободу и из ње наметнути своју вољу и правила игре. заузети савез и ако треба побити све антизвездаше и ометаче звездашког империјализма. онда учинити то, све за победу и титулу. само крзо страх и принос жртви може се напредовати у данашњем друштву имдржави а и у свету.

 

++++++++++++++++++++++++++++

као што неко рече пре још од средине осамдесетих је њихова мржња и комлекси абнормално појачана, нису могли спортски да нам парирају, па су за свој брлог нашли и мотив намештанције нашли погинулог срањевца, прогласили гованце за свеца па су кренули да намештају бахато, арогантно да нам отимају играче и допринели мржњи и произвели све ове ратове и сукобе Срба и хрвата.. доведен је и њихов срања туђин на власт тамо, а сад ти језуити и папа срању, јер срањевачка секта је то. наравно да ови знани идиоти из управе јсд фартизануса нису у стању да органзују то све, њих су ти масони титоисти од оснивања на дан светог фрањциса и осмислили као такав прдеж пројекат у Београду, зато се надам да људи из наше управе треба да знају ко су ти прави организатори ове деценијске антизвездашке хајке, и да полако крену са егзекуцијама тих сотонских владара из сенке, било где се налазили од рима, лондона до сан франциска. а камоли ако су на балкану негде. милански едикт јуче славе.

Сви они који се у медијима представљају да су власт у нашем и јсд клубу савезу, се не питају ништа, они су пиони а неки и често несвесни да се њима манипулише, преко система правила масонске пирамидалне олигархије и светог срања самопрокламованих елитних фамилија. јсд патуљак је усрашко муџахедински клуб под лихварском капом који не да србском поносу да се разивја, помоћу страних окупатора идомачих школованих издајика. који преко разних амбасада заповедају нашој влади и управи да вуче потезе и не показује жељу за титулом, јер је нама забрањено да освајамо због геополитичких разлога. знају он да кад је Звезди добро и Србији и њеном народу све иде како треба.

Звезда није само симбол Србије већ и симбол поштења и спортске борбе. Не смемо дозволити да они који намештају и политичке сплетке спроводе преко спорта и даље имају свој утицај у нашем граду, а док имају морамо им истом мером криминала и намештања враћати и наплатити дугове,. Борба крвава мора бити све док се не спусте и крену да поштено спортски боре, иначе крај клуба им се ближи. Северна армија се неће држати још дуго под хипнозом и седативима. Људи ће престати да пију ову отровану воду чесмовачу и једу гмо храну,ставиће гас маске да неби удисали хемитрагове. И видеће тада потребу за устанком и насиљем ка режимским окупатрима и намештаторима, који једно масонско говно толета и ћурквића неће да склоне, чија удба није у стању да изрши атентат на платинија ни блатера. Ни Делије се осим песмом не труде по том питању.

 

Колико је само хиљада Звездаша страдало у свим овим ратовима који су југословенки срањевачки комунисти прозивели, милиони младих живота и њихове звездашке деце су угашени, њихова жртве не смеју да се забораве, зашто свако од њих не добије своју улицу у свом граду, ако не да се у његову част наместе утакмице, можда само зато што су Срби, а неки мртви алкос фудбалер има хрватске крви, усташко комуњарски државни лоби преко ноћи даје улицу. Кад ћурковић умре покушаће и аутокоманду да пременују по њему, можда и оном емиру бркићу како се звао већ дају улицу, свињошевић дебели за себе капарисао карбурму да мења назив, а ми имамо оног слепца Антића из градских власти у клубу. и ко зна кога још који се за ситне паре и уступке продају да ћуте, и прелазе преко битних ствари, та његова партија била је на власти и заташкала убиство Аце Радовића, а улице за њега нема. Јован Гојковић, такође није добио улицу, а ова са Рајком Митићем и пар других нико не зна шта се дешава. А да неговорим о свим анонимним незнаним јунацима са трибина Маракане који нису издржали све ове животне неправде. Док партијске штреберске комуњаре у сарадњи са плаћеним силованим значкатразима, праве хероје од усташа толета лопова, у њиховој мизерној стварности, све уз помоћ оних наших лакомислених који се продају за паре. Очигледно слуге гестапо окупатроксог режима мисле да су специјални и виша класа, могу бити виша још мало, али ми ћемо бити највиша заувек врло брзо.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^

Predviđam da će prvi komentator da se obesi do kraja tekuće godine.

Onaj drugi ima da se rokne za godinu-dve. Plafon.

 

Osim ako iza ovih ''korisnika'' ne stoji Goran Vesić, glavom i bradom. Ipak, teško je poverovati da postoje ovakvi navijački maloumnici ®.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uf,uf,uf Delije ispizdele, hteli pre vremena da upadnu na sastanak upravnog odbora da objasne neke stvari. Dogovorili su se da traze ugovore, da pogledaju ko se tu sve ugradio, posebno prsli zbog Onjilovog ugovora. Smeta im sto se Kokeza bavi dovodjenjem igraca. Trazice da se Milijasu skrese ugovor, kazu da je 365k, i da mu se oduzme traka. Po sastavu ekipe koja je upravo otisla kod uprave, rekao bih da ce upravi biti bas zajebano. Stariji, najpoznatiji navijac zamera tribini sto se vise bave Severom nego terenom. Bice interesantno.

 

:rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...