Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

to da nisam dugo ovde je tacno, za broj postova jbg, davno sam imao temu o filmovima, metal koncertima, utakmicama koju sam trazio da mi se izbrise pre nekoliko godina pa su se i postovi smanjili sto je vama izgleda bas vazno ali ti si vec dugo ovde pa znas, ne moram da ti objasnjavam...opusteno druze, uzivaj

Share this post


Link to post
Share on other sites

da, to su ovi klinci sto su dobili vojvodinu u finalu a dinamo u polufinalu na turniru u Bijeljini, nisu losi, moglo bi se probrati od njih nesto

spomenuo sam malog Mihajlovica i taj njegov gol, lep prijem visoke lopte u 16, zagradio se, napravio poziciju za sut i gol, za Despota, Gavrica i Orlanda je to misaona imenica....

 

steta za Lucasa, pravi borac na terenu je bio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ти клинци су средина табеле у кадетској лиги. Не желим да умањим њихов трофеј на овом турниру, али тако стоје ствари.

Сам Пижон, који је задужен за рад млађих категорија, је рекао да су кадети ове године подбацили.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mislimo na iste, ovi klinci su mladji kadeti , (1999), imaju tri boda manje i dve utakmice manje od prvog, OFK Beogread, a kadeti jesu sredina tabele i podbacili su zestoko, i oni i omladinci i prvi tim, bas prosek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma kakvi Zvezdini klinci, ne zaludjujte se. Kada je poslednji put neko Zvezdino dete napravilo ozbiljnu karijeru? Nebitno da li je igrao ili su ga prodali kao balavca. Kara banana. Od onog malog Jankovica su pravili srpskog Ronaldinja, eno ga pere peskire u Kataniji. U Zvezdi valja samo Rajkovic, taj mali mozda i napravi karijeru. Onaj mali Jovic je prepunpan, nista ja posebno kod njega ne vidim. Ali ajde, mozda i od njega nesto bude.Sve ostalo boranija. Cisto sumnjam da ce i od mladjih kategorija biti nesto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Добар је и мали Ристић.

Нешто су ту муљали ови из управе, па су му у последње време давали минутажу на кашичицу. Момак је заслужио да игра више од Луке Јовића.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jovic ima talenta ali si u pravu da je Terza oko njega stvario atmosferu da je mali licno Falkao, od broja na dresu pa do svega ostalog. Ima stofa ali trebalo bi bas da se dokazuje i da bude konstantniji. Meni je veci prospekt Ristic a za Rajkovica jbg, on je golman, ne prodaju se oni za velike novce osim ako nije neki Nojer u najavi.

 

Majore, to su ti Koromanovi klinci, mladji kadeti, a ove da kazemo prave kadete trenira Jovica Nikolic, Zvezdin igrac iz generacije , Miletovica, Musemica, Djurovskog, ljukovcana itd..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rajković i Ristić su dva najozbiljnija igrača koji imaju neki potencijal (koji se može nadograditi i ostvariti i negdje napolju) u Zvezdi.

 

Po meni, Ristić je trenutno znatno ozbiljniji igrač od Jovića. I puno stabilniji u glavi, a uz mnogo manje oscilacija u igri.

 

Od Jovića možda nešto bude, ima neki kvalitet, ali mislim da je previše isforsiran a da njegova glava to ne može da podnese. Ima još gomila takvih igrača širom Evrope i mislim da će ostati samo jedan u nizu neostvarenih talenata. Mislim, napraviće on taj prvi transfer iz Zvezde lako, ali nakon toga napolju neće ništa uraditi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...