Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Lik je pao pre nego sto je dodirnut, ne bi mu bas bila toliko sjajna situacija da je pokusao da zaobidje noge. Bio bi u veoma dobroj prilici, ali daleko od toga da bi bila stopostotna . Moras malo i da podmetnes te noge, da zaboli, a ne da dodatno uveravas sudiju, koji je bio u grcu od samog starta zbog izjava o penalima. Ofsajd je bio pasivan, ali je potreban kompjuter i usporeni snimak da se to cisto vidi, jer nas igrac pravi ofsajd zamku, naravno kasni debil, a vas trci ka golu, cak na kraju budu u samoj liniji, dok dodatno otezava Bozinov, koji stoji pored u ofsajdu. Uefa danas, verovatno gleda sporne situacije iz kupa, ako ima viska vremena :bigblue:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno, toliko placete da bih ja na mestu ovih nasih uputio apel da se napravi presedan i mec odigra ponovo. Nama ti bodovi svakako ne trebaju a i u derbijima i dalje ubedljivo vodimo, mada sam prilicno siguran da ne bi mogli onako sa pola kurca da odigramo opet, vec biste prosli neuporedivo gore ovog puta, bez ikakve sudijske pomoci. Al jbg sad, to se nece desiti, mada ja bih iskreno mnogo vise voleo i ponovljeni derbi pa cak ga mi i izgubili nego da slusam narednih 10 (20?) godina o ovom potpuno nebitnom mecu.

 

Cinjenica, svaki derbi je bitan, ali tokom godina smo i mi znali da budemo osteceni u daleko bitnijim mecevima sto se tice borbe za titulu, pa nikom nista.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Једном је Доњи Срем упропастио славље и то се више не сме поновити.

 

Реално, кога брига за Јагодину. Као да би добила и да су признали гол. Ја уживам у томе да они испадну из лиге. Штета што не испадне и ОФК.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislio sam da si nesto drugo linkovao, moja greska. Cinjenica, nije ofsajd, mada za razliku od vaseg gola ne moze bas da se kaze da su za gol osteceni posto je lik sutirao posle sudijskog zvizduka vec su svi stali. Ne znam koji kurac vise sa tim ofsajdima, ne treba nam takva pomoc i postaje glupo.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

budaletina najobičnija

 

Dule je davao pismenije izjave, pa su cigani pištali i vrečali, a imao je rezultate iza kojih je mogao da stane

ovaj ima jedan ruski kup i SNS titulu, a samo baljezha

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...