Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2646271

Au koliko tipova na jednu ribu navalilo. Polako bre satrcete je. Pustite devojku da bira.

• Replies 149
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ti si sigurno neki coban ko i ona

• Citao sam neke tvoje ranije postove i izvalio da ne vadis kurac iz usta!! Ne znam da li je to od nejebice il sto ga mnogo volis. Mislim,devojcica tvojih godina bi trebala uctivije da se izrazava obzir

• Kurac dupe pička sisa jumetal

comment_2646297

Ja samo da ishejtujem koncert. Alice Cooper je Bog i batina za ove amatere. King Diamond takođe.

Dobar zvuk na tibinama, nema šta. Koreografija je dobra za par pesama, a ona vatra i prskalice se viđaju svake godine za 1. maj i Novu godinu. Bolje da nemaju ništa, bar bi karta bila 30% jeftinija.

Edited by Dead Man Drinking

comment_2647163

И ја сам то приметио и зачудио... Иначе чусте како добро изговорио реченице на српском, то је ваљда због тога што добро прича руски. Вероватно више воле источну културу него запад.....

На албуму Reise, reise иде прво песма Америка (где се у неку руку она прозива), а одмах после ње иде песма о најлепшем граду на свету - Москва. То доста говори...

comment_2647234

И ја сам то приметио и зачудио... Иначе чусте како добро изговорио реченице на српском, то је ваљда због тога што добро прича руски. Вероватно више воле источну културу него запад.....

На албуму Reise, reise иде прво песма Америка (где се у неку руку она прозива), а одмах после ње иде песма о најлепшем граду на свету - Москва. То доста говори...

Pa sad u pesmi Moskva govori se o jebanju kurava, koliko je to najlepši grad i šta su hteli da kažu. Paul je polu rus pa eto ti odakle im taj fazon da ubece ruski ,inace koriste i engleski,spansi i francuski (amour,adios,te quiero puta) verovatno im je to pomoglo da dobiju više publike van Nemačke. I posle koje pesme beše to da se krstio,mene je malo sjebala votka,

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.