Posted May 31, 201312 yr comment_2657963 Udruženje građana “Balkanrock” je nestranačka, nevladina i neprofitna organizacija čiji su osnivači ljudi rešeni da aktivno promovišu svoje ideje, razmišljanja i životni stil. Sa radom smo započeli 2007. godine na specijalizovanom Internet portalu i forumu www.balkanrock.com . U tom cilju dana 01.03.2008. godine formirano je udruženje građana “Balkanrock”. ZA ŠTA SE ZALAŽEMO I ČEMU SE NADAMO Naša misija je povećanje broja i kvaliteta kulturnih dešavanja uz istovremeno podizanje kulturne svesti tj. povećanje svesti o važnosti kulture u izgradnji zdrave društvene zajednice i promovisanje mladih umetničkih potencijala. Nasa vizija je vraćanje mladih ljudi pravim vrednostima. OSNIVAČI Osnivači Udruženja građana “Balkanrock”: Dejan Dinić – Predsednik Udruženja Milan Mihailović – Potpredsednik Miroslava Stojanović – Potpredsednik Goran Mladenović – Sekretar Slavenka Dinić – član Miloš Najdanović – član Đorđe Jovanović – član Darko Đordjević – član Miodrag Pavlović – član http://balkanrock.com/
October 27, 20213 yr Author comment_3064926 Počeli da rade live strimove i interrvjue sa bendovima. Which is nice.
October 27, 20213 yr comment_3064928 Super za live streamove ali živi gnar me uhvati od ovih intervjua.
October 27, 20213 yr comment_3064931 Da, gledao sam sa Eyesburn intervju dok mi nije postalo neprijatno, znači posle 3 minuta.
October 27, 20213 yr Author comment_3064960 Nisi jedini koji je to primetio. Trebalo bi da redakcija ima mejl, ja bih tu pustio kakav predlog. 😄