Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2991571

bar nismo procerdali pojacanja u vidu stranaca na odbrambene fudbalere

boli nas kurac, prosetacemo se JSL-om i posle jopet u Evropu osim ako nas ne izbace na par godina zbog kriminalne udruge Delije sever

bar nismo procerdali pojacanja u vidu stranaca na odbrambene fudbalere

boli nas kurac, prosetacemo se JSL-om i posle jopet u Evropu osim ako nas ne izbace na par godina zbog kriminalne udruge Delije sever

Boli vas kitana, dovedete par igraca za masne pare i ako izduvate, tu je domacica.

Na kraju sezone, 10 miliona skinuto.

• Replies 3.9k
  • Views 220.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Ko go da uđe u finale u suštini se ne menja činjenica da UČK United nikad neće osvojiti pet titula prvaka Evrope, to kategorički tvrdim.

• El Karnisero
    El Karnisero

Њему је ово можда и десета-једанаеста у низу, Коки чека титулу, ко год да је освоји.

• Hail Metal
    Hail Metal

Rakitići, Đokovići , jebem ti moderan sport....   Čekam Olimpijadu da gledam kajak i kanu.

comment_2991575

Nas dug su pojeli iskljucivo lopovi iz nase uprave i njihovi menadzeri.

S druge strane, vama je dug napravio Tole i FSS. :)

I uprkos dugu, nastavlja da se sipa iako minus od ko zna koliko miliona zveci.

Sve ja razumem, vlast je resila da ove godine natanka vas fudbalski rezervoar, kao sto su nama natankali koliko treba u KK, ali cisto da bi se obracunali sa Coravim koji se otrgao kontroli.

comment_2991594

heeheh druze Majore, ja kapiram da i ti kao i svi mi ostali volimo klubove za koje navijamo, ali evo pitam te koji dug? Kakav dug? Taj dug ne postoji.

Klubovi koji godinama duguju do 50 miliona eura kao Zvezda ili lupam do 20 miliona kao Partizan jos uvek postoje? Klub koji udje u LS, proda neke igrace i nakon toga je u jos vecim dugovanjaima nego pre toga hahaaha. Ne pravim razliku izmedju oba kluba sto se tice ovoga, isti su

Zvezda i Partizan ne duguju nikakav novac dokle god je stanje u drzavi ovakvo kakvo je. Nemam neku nadu da ce biti drugacije, osim da se nadam da ce igraci na terenu makar u Evropi uspeti da odigraju na nivou npr prosle sezone. A ostalima, ko im jebe mater.

comment_2991601

Darkic, tako jer oni kojima se duguje ne smeju da naplate. Jedan poziv menja sve.

Koliko se provlacio dug za Bronovickog? Skoro 10 god ste rastezali coveka i na kraju nije hteo da odustane dok ne naplati i zadnji dinar. Darko Lazovic i Borac? Dugovi prema Jagodini? Dugovi prema bankama? Marfinbanka vam otpise par miliona uz neku smesnu uplatu (sko je uopste i bilo), a nas nateze godinama kad je KK u pitanju.

Da ne govorim o kriminalu koji je Covic sproveo sa UPPRom.

comment_2991628

Kao da me malo nesreca pratila, odigram x2 na Spartak iz Moskve i nakupim jos edno 7 godina nesrece, ne trebau mi ni crne macke da mi predzu put, nit ogledalo da razbiem

Taman da skoknem do ogledala, da pogledam da nisam ostario za 50 godina

comment_2991775

pičkice iz Uefe

o Kosovu treba pevati i širiti transparente na svakoj utakmici, isto treba i naši da rade, jer su ova đubrad sa vlasti pripremila izdaju

Edited by Underkuruz

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.