Jump to content

Лига шампиона


Јарослав

Recommended Posts

Lemi već pijan

 

u slučaju da Juve osvoji, zvaće Veru Matović da gostuje kod njega na televiziji

 

Jebo joj pas mater raspalu.

 

Nema pijanstava, barem ne vecih razmera, jedno vreme...preterah u poslednjih mesec i po.

 

Zasluzeno prosao Juve storia di un grande amore. Jedina losa stavka u ova dva meca je bio onaj gol sto su primili u Torinu, sve ostalo sjajno. Sto se tice danasnje tekme, penal za Real je opravdan, bilo je kontakta. Ostalo, katastrofalni su, ne bi zabili gol jos dva dana da se igralo. U finalu ce biti mnogog zajebano, trebace se tu poprilican bedem napraviti da bi se zaustavili. Vidal i Pogba da krljaju Inijesti i ustasu, nema druge. A sa ovom trojicom napred....jebati ga. brat Kjelo i Bonuci moraju bey gresaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To breeeeeeeee. Onaj Morata da bude dzelat, to se zove karmicka pravda - govnjivi Real je zasluzio da ih pokopa jos jedno njihovo dete, tim lepse sto je onako smekerski gol, tek da pokaze da je za nekog tamo Bejla doktor. Mislim da ce biti prilicno jebeno ista ocekivati u finalu, posto je Barsa ipak trenutno mnogo jaca od Reala, ali ono, otpisan je Juve bio jos od cetvrtfinala, pa evo ih u finalu. Cenim da ce sa foruma jedino Jare navijati za katalonske siptare :mhihi:

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Али Алегри бог који после меча изјављује - тачно сам знао како ће меч да се одвија. Тај човек има толико самопоуздања и тачно се види да то преноси на екипу.

 

Мората је невиђено готиван лик, нека је пресудио Франковим фашистима. У финалу се надам да ће некако Пирло остати на клупи, ако се то деси Јуве има бар 30 одсто више шансе да прође. Стураро, Переира, Барзаљи, ко год да га замени било би боље.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To ja pricam vec dve sezone. Naravno, ima on i dalje magiju u nogama, pas i slobodnjak, ali jednostavno veliku vecinu meca se gubi, usporava igru i pravi greske. Jebiga, prolazi vreme. Zavisno od postavke igre, trebali bi igrati Pereira ili dole da se stavi Barzalji. Ali nema od toga nista, igrace finale Pirlo 100%.

Ja licno bih igrao 4-4-2, jer Juve ima u vezi univerzalce koji kidaju i napred i nazad, tako da tu ne bi trebalo biti vecih problema. Treba preseci Inijestu i ustasu, to je prvi zadatak. A sto se tice ove trojice napred, tu jebiga, organizovana odbrana moze da ih sasece, ali ako Mesiju dodje neka magija tu nema spasa.

Bice zanimljivo gledati kako ce se krljati Evra i Suarez, drugovi najveci. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Навијао сам за Јуве и брк ми се насмешио како су их шмекерски, жабарски, урадили.

Бункер у финалу, један прекид и ћао.

 

Леми припрема гулаш, отвара се Џек из 1996.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...