Jump to content

Лига шампиона


Јарослав

Recommended Posts

Grof mag taktike ima hiper spore stopere koji bleje na 50m od svog gola a vezni red ne daje nikakvu podrsku. Sa takvom 'taktikom' i Mala Mostanica ce dati po koji gol a kamoli Ludogorec koji ima da ih napuni ko od sale. Pamet u glavu i malo vise paznje na defanzivu kad vec imas rupetine od stopera, ovo je smesno.

 

I ko je zamenio LeTaleka nekim Tutoric klonom jbt? Covek koji je prosle sezone bio odlican na svakoj poziciji gde ga stave, kako u odbrani tako i u napadu, sad ne moze da se sastavi sa loptom. Ne kapiram sta se liku desilo, ali zaista.

Edited by Eidolon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didu didu didule se brane protiv Maltežana.... :mhihi:

 

darkonete.....

 

nadanje se tvoje zakopalo na Kosovu u jednu grobnicu

u odbrani krater, ostalo skroz nevazno ako do bitke za Razgrad nesto ne poprave a sva je prilika da nece tako da...

Share this post


Link to post
Share on other sites

A moze alternativna? U 100e da ce Srbija uci u EU, Vucic poceti da ispunjava obecanja i u Srbiji poceti da se zivi bolje... pre nego sto Vojvodina bude ikada igrala kvalifikacije za LS..

 

Bolje igrati Ligu Evrope u Velsu, nego namestiti JSL da bi bio eliminisan u bugarskom selu. ;)

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odlican rezultat mada smo mogli i da dobijemo da nismo primili naivno drugi gol, jbg. Prvi put da Grof nije imao debilnu srljacku taktiku i eto odmah dobrog rezultata, ali i dalje imamo losu odbranu, jbg. Dobija se ovo na Marakani :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bas razocaran jajarenjem, moralo je da se igra otvoreno. Jebo ga jebeni Ludogorec, posle zavisis od jednog kiksa u Beogradu.

Presli centar desetak puta i bukvalno svaki put im je bila frka. Trebalo je to pogaziti na sredini gde smo jaci i pokidati govna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Covece, ovako kako smo igrali pa smo opet primili jedan nepotreban i jedan totalno naivan gol.. da smo se skroz otvorili popili bi 5-6 komada. Jednostavno, dok se ne nabavi jos neko kvalitetan u odbrani, protiv timova koji umeju da daju gol ne sme da se igra sa stoperima na 50m od gola.. a bogami ako kojim cudom prodjemo u LS, tad nece smeti ni sa pojacanjima na stoperskim pozicijama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...