Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_2692003

http://metaldays.net/Home

Amorphis

Asphyx

Artillery

Borknagar

Grave

My Dying Bride

Obituary

Prong

Saltatio Mortis

Vanderbuyst

то је за сада потврђено

другарица ове године ишла као волонтер, капирам да ћу ја исто да одрадим за следећу

Edited by Јарослав

• Replies 89
  • Views 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vec vidim kako ces ti odjebati u razlicitim pravcima...

• Angelystor
    Angelystor

"Bilo je interesantno svratiti do plaže i blago ispratiti partiju odbojke (ako se ne varam) u kom su se takmičile devojke u toplesu"   Eto ti moje srece kurate, a ja prosle godine kad bio, bilo takm

• 'Ajde odjebi u razlicitim pravcima.   Uhvatio si se za recenicu k'o da sam rekao da je koncentracioni kamp.

comment_2692056

другарица ове године ишла као волонтер, капирам да ћу ја исто да одрадим за следећу

I zamisli zakaci te da prodajes pivo na standu koji je ledjima okrenut stejdzu :D

comment_2692152

Ја купила карте и за Толмин, већ су стигле :rockdevil: кад сам видела да је МДБ потврдио свирку и за следећу годину (ове сам их пропустила).

Hell yeah, биће ту још онолико сјајних бендова, ако је поредити са прошлим годинама.

Мени је само фрка још да нађем колико-толико јефтин смештај, нешто ми се не иде у камп.

comment_2692156

Има неколико хотела и хостела у близини, рецимо на око 5 до 10 минута од улаза у камп. Нашла сам један у истој улици, двокреветна соба за 6 ноћења са доручком испадне око 220е по особи. Искрено, душа ме боли за те паре, али ортак није рад да још 6 дана проведемо у кампу (чека нас још бар толико на другим фестивалима). Можда ће на крају он да плати цех, кад сам ја већ карте купила :haha:

• 1 month later...
comment_2697815

Kamp im nije najbolji na svetu, ali svaka preporuka da se tako provede tih 5-6 dana, i sacuvaju pare. Meni taj beg u prirodu prijao maltene koliko i sam muzicki program.

Od lineupa za sada me uzbudjuju samo Asphyx i Grave. Ceka se Emperor da se objavi, pa kupujem kartu odma'.

• Author
comment_2701719

опа, ово се опасно захуктава.

мора се отићи. за сада под must see су Amorphis, ASPHYX, MDB, Moonsorrow, Opeth, In Solitude, Grave, Artillery, Obituary, Tiamat. а ко зна ко ће све још потврдити.

comment_2701747

Наручила сам преко интернета, али у току првог попуста и изашле су ме по 99,00 еур (карта за свих 7 дана фестивала + мајица) по особи; стигле су без проблема на кућну адресу другара у Франкфурту. Сада су карте по 135,00 еур односно 145,00 еур (+ мајица). Мислим да их неће продавати преко Eventimа, већ само преко сајта http://www.ticket4yo.../metaldays-2014 .

Edited by Lady in Black

comment_2702029

Мислим да се неће мењати. Једино што су до сада писали тицало се цене тзв. early bird пакета (карта + мајица) за који је рок прошао 30. септембра, регуларне цене (карта) и тзв. fan package пакета (карта + мајица).

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.