Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2013.12.22. *Gun Club, Beograd* Hobbs' Angel Of Death, Sacramental Blood, Speed Merchants

Featured Replies

comment_2712519

I tako, Circle II Circle ipak nije bio najgore posećeni koncert na kome sam bio.

Pera onako fino oronulo izgleda, k'o da su ga mamurnog u papučama pre dva dana digli iz kreveta i poslali na turneju u Evropu. Kako god, sama svirka na mestu, nit da se pozalim nit preodusevljen, ali mi svakako drago sto sam bio, i čuo onaj prvenac u potpunosti :]

Što se tiče posete, ni u kom trenutku nisam mogao napred više od 40 ljudi da pobrojim, a i to je sa članovima predgrupa rekao bih.

I da, šta bi sa famoznom lutrijom?

Edited by Angelystor

• Replies 55
  • Views 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ako je Hobs "apsolutna živa legenda thrash metal scene" onda jumetal ima najstabilniji server na svetu

• zamisli da dođeš na koncert i vidiš da Jaroslav svira nešto ili da peva u predgrupi   pa momentalno bih napustio objekat, batalio metal i prešao na neka tantrička muziciranja

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Pero Hobos il Pol Dijano,ne znaš koj je luđi,žive legende šo se svode na dva albuma u karieri. Z druge strane,ne znaš i dal je Pol više provo u zatvoru ili ovaj što je vaćo oposume po tundrama,i mlat

comment_2712520

I tako, Circle II Circle ipak nije bio najgore posećeni koncert na kome sam bio.

Pera onako fino oronulo izgleda, k'o da su ga mamurnog u papučama pre dva dana digli iz kreveta i poslali na turneju u Evropu. Kako god, sama svirka na mestu

Pa kako,nis mislio valjda da će starac foćo da skaće po sali ko uzavreli vepar...

I na kraju,koga je bilo više,benda i crew-a il publike?

comment_2712540

I da, šta bi sa famoznom lutrijom?

Suzana Manćić ispalila.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.