Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 263
  • Views 25.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Da sharuješ na fejsbuk?Mrš šabanćino!ti izgino?što ti oba telefona nisu razjebali.Što mrzim sve vas,kao verni fanovi,a 90% koncerta snimate na izdrkanim telefonima i kaćite po tjubu,koja poenta.kad za

• Knjaz_Ovoga_Sveta
    Knjaz_Ovoga_Sveta

Za one koje zaista zanima koncert, dolazenje itd, info da su ulaznice na najavljenim prodajnim mestima po ceni od:   2000din DO 15. JANUARA!   - FELIX - Beograd - MUNGOS - Novi Sad   Nakon 15.

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Mogu napalmi da budu stari ko kerov kurac,ali kad se mladji kerov kurac kao što je hatebreed prodaje 10x više i privlaći više publike,normalno da će ga stave za headlinere.   To ti je isto ko kad bi

comment_2726656

da da

uzmem pre koncerta patike koje nisam nosio i čistio od Slejera, kad na njima nečija krv :D

morao sam da snimim jednu dok je još bilo mirno

prvi put u životu sam snimao na nekom događaju, blam blam

posle je nastao haos

stavite na 720p

http://www.youtube.com/watch?v=7d1QsqAx_PQ

Edited by Underkuruz

comment_2726666

da da

uzmem pre koncerta patike koje nisam nosio i čistio od Slejera, kad na njima nečija krv :D

Možda moja, ja sam sa Slejera došla rasečena :haha:

Koncert savršen, Napalmi odvalili

Hejtbrid isto dobar iako nisam neki fan, jedva ga preživeh, ludilo

comment_2726668

da da

morao sam da snimim jednu dok je još bilo mirno

prvi put u životu sam snimao na nekom događaju, blam blam

posle je nastao haos

stavite na 720p

http://www.youtube.com/watch?v=7d1QsqAx_PQ

Kakva gomila neartikulisane i besmislene buke i vrištanja, da li je moguće. Ne slušam ovaj bend ali se iskreno nadam da im i ostale stvari nisu ovakve.

comment_2726679

Sledeci put moras bolju opremu da nabacis. jednom sam u KST-u video neku bas dobru ribu koja je imala celu odezdu od koze sa velikim srebrnim plocama koje su licile na oklop. Verovatno nesto iz inozemstva i to verovatno papreno skupo. Nikada ne videh bolji komad odece, a vala ni ribu od te u BG-u.

Edited by HEFEST

comment_2726680

izginusmo

meni se jedan telefon ugasio, a preko drugog sam uspeo da šerujem neki link sa B92 na Fejsbuk, Bog zna kako

izašao sam napolje i odmah uzeo vodu i neke čokolade, k'o teniser

Da sharuješ na fejsbuk?Mrš šabanćino!ti izgino?što ti oba telefona nisu razjebali.Što mrzim sve vas,kao verni fanovi,a 90% koncerta snimate na izdrkanim telefonima i kaćite po tjubu,koja poenta.kad za to imate vremena,a ne da uživate u svirci,jebo vas takav koncert,i tebe,i svu ovu mlađu generaciju,koja bleji ko tele i snima ko majmun.serem vam se svima u tać skrin.

comment_2726685

Zato je atmosfera na koncertima mahom kao da je u pitanju pozoriste. Nekada je to bila ludnica. Ne znas posle ni ko si, a po neko ni da li je dosao bos na koncert ili se samo takav vraca sa njega.

comment_2726690

Da sharuješ na fejsbuk?Mrš šabanćino!ti izgino?što ti oba telefona nisu razjebali.Što mrzim sve vas,kao verni fanovi,a 90% koncerta snimate na izdrkanim telefonima i kaćite po tjubu,koja poenta.kad za to imate vremena,a ne da uživate u svirci,jebo vas takav koncert,i tebe,i svu ovu mlađu generaciju,koja bleji ko tele i snima ko majmun.serem vam se svima u tać skrin.

mrš mentolčino

snimak sa početka dok je bilo mirno, telefon se uključio zbog šutke

comment_2726696

mrš mentolčino

snimak sa početka dok je bilo mirno, telefon se uključio zbog šutke

Aj nekenjaj.kupuješ ćokoladice i vodicu,ko teniser?ti moš samo da budeš đoka od Đokovića,a i to ako zaslužiš.gadiš mi se.ti metalac?u moje vreme,takve ko vas su terali da goli trćite po parku.ako je za tebe koncert,da ideš ko na modnu reviju,idi ondak na grand show,pa se tamo taslaći sa onim metrogejevima i kuravama.bić!

izgleda da se bendovima više isplati da sami ispred ogledala sviraju nego pred vama.

comment_2726728

Bio dobar koncert.Steta samo sto nisu napalm death svirali ni ceo sat.bio sam skroz pozadi i sve se super culo za razliku od prvih redova gde se cula samo buka.Ni onaj hatebreed nije bio tolko los al ipak napalmi su rasturili dom omladine.

comment_2726730

Odlična svirka, satnica ispoštovana. Kao što je bilo očekivano, neuporedivo bolja atmosfera na Hatebreed-u. Vidi se da su prvi put u BG-u. :) Setliste od oba benda odlične. Nadimač nisam stigao da vidim...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.