Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 346
  • Views 42.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebale vas karte za fan pit da vas jebale , fan pit je najvece sranje u istoriji koncerata , samo nacin da neko zaradi jos vise para , iz principa ni za jedan koncert necu da kupim kartu za jebeni fan

• Max Butcher
    Max Butcher

Ovaj beban sa profilne slike je sada, sa 11 godina, prvi put gledao Iron Maiden i kaze da mu je ovo najbolji koncert u zivotu! Meni takodje jer sam bio sa njim. Sve ostalo je nebitno.

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Koja je poenta da dovode one stanske pićke Ghost?Na šta ono zvući?na litanje proliva,eto na šta. Gade vam se miligram i tropico bend,a ova govna ništa nisu bolja.to bi isto bilo ko kad bi se onaj iz

comment_2748852

Ima da gađam pevaća Ghosta kamenom,i kad se on bude zblanuo,ja ću mu povikati: Gari!!! imaš li kakvih problema da mi popušiš kurac?

comment_2749482

Можда је човек мислио на Шон Конерија или оног Пирса Броснана? Што се тиче предгрупе, питам се зашто никад нека озбиљна предгрупа не свира на нашим просторима... :mad:

comment_2749536

jbg mi bismo jake predgrupe, a kad dođu (ozbiljni) bendovi da održe samostalni koncert dođe par stotina ljudi

misliš bendovi,koji pred penziju ubacu i srbiju u tur listu,a ništa nisu novo izbacili po 10-15 godina?šta da oćekuješ...eno ti pestilence,šaka govana.ozbiljni se usereš.

comment_2749552

Можда је човек мислио на Шон Конерија или оног Пирса Броснана? Што се тиче предгрупе, питам се зашто никад нека озбиљна предгрупа не свира на нашим просторима... :mad:

Ghost ipak jeste ozbiljna predgrupa, u odnosu na 95% drugih koje su ovde otvarale koncerte. (Ko je nastupao pre Mejdena na prethodnim koncertima u BG-u? :D )

A najozbiljnije predgrupe kod nas po meni definitivno bejahu Vicious Rumors i Freedom Call. A i Metalikine predgrupe, svakako. :rockdevil:

Edited by Vule iz Kule

comment_2749555

A i Metalikine predgrupe, svakako. :rockdevil:

vAN gOGH? idi begaj.

Bolje da su se iscimali da dovedu Zija Valentina nego Ghost.

Cela livada da se zaori: TELEFON JE ZAZVONIO,RODILA SE NOVA NADA!

comment_2749576

Kakvi Freedom Call. Bolji sto puta Firewind, Krokus, The Poodles(iako je gej ime).

Dodje Gamma Ray i dodje 300 ljudi. Kakvi crni koncerti kod nas. Ljudi znaju tri benda i cao!!!!

comment_2749582

^ to pričam....

inače, hteli, ne hteli, sviđalo se to neko me ili ne, Ghost je tu, nov bend, reciklirao doduše fazone artura brauna, ali grabe ka sveckoj slavi, verovatno su blizu kreativnog vrhunca svoje karijere (šta god mislili o njima) i vredi ih videti

comment_2749612

vAN gOGH? idi begaj.

AUUUUUU, ISPRAVLJAM SE, ISPRAVLJAAAAAM!!!! :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: Dakle, Metalikine predgrupe sa DRUGOG koncerta, 2012. A Đule izdajnik nek Rijani otvara koncert.

Kakvi Freedom Call. Bolji sto puta Firewind, Krokus, The Poodles(iako je gej ime).

Dodje Gamma Ray i dodje 300 ljudi. Kakvi crni koncerti kod nas. Ljudi znaju tri benda i cao!!!!

Da, Firewind, pa kako sam njih mogao da zaboravim! :o Krokus takođe, veliki bend, mada meni previše zvuči kao reciklaža AC/DC-ja u nešto više heavy varijanti. Za poslednje nisam ni čuo dok nisu bili najavljeni za koncert, al' stvarno imaju dopadljiv zvuk. Sve u svemu, to beše super veče. :rockdevil:

A daj molim te, zašto ne Freedom Call? :rolleyes:

A svakako i Killswitch Engage, ne slušam ali u pitanju je bend koji je dovoljno veliki da održi solo koncert ovde... i koji POŠTUJEM, za razliku od svima nama poznatog benda za koji niko nije znao kad je prvi put kao predgrupa svirao ovde a onda preko noći postao 2-3x popularniji od bendova kojima je svirao kao predgrupa. Mainstream power metal bend, po prvi put u istoriji muzike! :facepalm:

Izvinjavam se zbog offtopic-a, al' jbg zanimljivo je ;)

comment_2749712

Ma, nema sanse da slusam ista vise sem proverenog. Nemam ni vremena, ni volje, a da budem iskren, sa cetiri banke vise nisam u fazonu da istrazujem nove bendove. Svaka cast njima, al ja se drzim onog sto je vec isprobano.

Zao mi je samo sto nisam ziveo u USA tamo polovinom osamdesetih, pa da cujem i vidim one bandove koje volim u najboljoj snazi, mada i dalje tvrdim da godine ne predstavljju problem u muziciranju.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.