MegaDave90 Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Nije mi jasno zasto su izbacili jednu pesmu koji kurac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Kuruz i ja cirkamo u optimist pabu. Taman da i ja svratim na pivo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) @imenjak: možda zbog onog aero show-a Edited June 17, 2014 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Ma pederi matori. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Na danasnji dan 2003. sam ih gledao prvi put, veceras sedmi put, vidimo se! Up the Irons! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Taman da i ja svratim na pivo. Mauzer snitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Idemo svi u Optimist! :mhihi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Kojim prevozom moze najblize da se pridje ulazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 tramvaj neki koji ide do kalisa. 2, 5, 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 evo sedim u Optimistu već sat vremena, Laze ni od korova Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Imajuci u vidu danasnji update od tebe - sad cu ja da svratim da te isprebijam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Vrhunska forma, sve po protokolu, dobar zvuk. I dalje praše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Kidacina potpuna, sav sam mokar i izubijan zavrsio, ali vredelo je. Je l' se seca neko svih lutaka kad su bile, meni se vec izmesalo malo u tom silnom haosu, a treba izvestaj da pisem Bilo je na broju zveri, Run to the Hills, sedmom sinu i Iron Maiden, ili je neka druga bila s edijem koji drzi ono cudo u ruci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) Iron Maiden je najbolji bend na svetu, to je večeras potvrđeno po ko zna koji put. Sve je bilo savšeno, bend u top formi, odličan zvuk. Vrhunac koncerta pesme "Wasted Years" i "Seventh Son Of A Seventh Son". Ghost je takođe bio odličan Edited June 17, 2014 by Divlji Tigar Link to comment Share on other sites More sharing options...
igoraki Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 meni je bio los zvuk,pogotovo na pocetku koncerta,nije se brus cuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Dobar zvuk?!?! Na kojim si ti drogama prijatelju bio? Ovo je bila tuga od zvuka. Tri gitare, nista se ne cuje, zvuk po 6 puta varira u toku jedne pesme. Adrianu treba zabraniti da peva pratece vokale. Kao bend odvalili su, setlista odlicna ali zvuk - tuga. A ono sa pomeranjem ograde? Dzabe ste kupovali fan pit karte kad su redari jos pre pocetka Ghosta sklonili istu. Svako ko je bio u P1 je mogao da predje u fanpit. Sto se Ghosta tice - dobar mi je bas zadnji album i slusao sam intenzivno ovih dana ali uzivo su bili interesantni tri minuta. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Apsolutno razaranje. Zvuk bio sranje prvih 5-6 pesama, posle bilo bolje. Ghost smorio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Gitare su bile tihe... Prvi koncert na kojem sam bio, a da je bas bio glasniji od gitara. Ali sve u svemu super svirka i Ghost mi je bio dobar takođe, šteta što su ljudi morali da skandiraju i smaraju sa Mrš s bine, dajte Mejdene itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Svuda četrdesetogodišnjaci u crnim Maiden majicama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Ulogovao sam se u ime starije ekipe koja je pratila Maidene vec jako mnogo godina. Koncert je bio sranje, teska komercijala, uzas...bio sam u fan pitu, izasao sam na pola....jezivo 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Bilo OK, moglo gore, moglo bolje. SEDMI SIN SEDMOG SINA dobar zvuk odličan zvuk Vi ste gledali Maiden England kod kuce na VHSu veceras, ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Meni koncert odlican, u velikoj mjeri i zbog toga sto sam bas bio zadovoljan kako se sve culo, moguce i zato sto sam prvih pola sata bio odmah do miksete u fan pitu, onda sam otisao 10ak metara naprijed po sredini, ali i dalje sam bio zadovoljan ozvucenjem. Ok, kako neko napisa, jesu gitare bile tise i jeste bas bio glasan, ali bio sam i na mnogo losije ozvucenim Maiden koncertima, tako da sam ovim vecerasnjim bas zadovoljan. Ipak nista bez koncerta na otvorenom. A ono sa pomeranjem ograde? Dzabe ste kupovali fan pit karte kad su redari jos pre pocetka Ghosta sklonili istu. Svako ko je bio u P1 je mogao da predje u fanpit. Nisam to uopste primjetio. Posljednji put kada sam bacio pogled ka P1, a to je bilo nakon nastupa Ghost, ograda i redari su regularno stajali izmedju fanpita i P1. Ghost odlican, sve na svom mjestu i prema ocekivanjima, samo sto su kratko svirali i sto nisu odsvirali "Elizabeth". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Ghost polomio, Maideni isto polomili. DObro mi se culo, bejah kod sanka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Solidan koncert, sve više - manje u skladu sa očekivanjima. Meni ipak za nijansu bilo bolje u ZG, kad je ova turneja u pitanju. Inače, zvuk je značajno varirao u zavisnosti od mjesta gdje se nalaziš, u to sam se uvjerio, od odličnog do ispodprosječnog, pa i lošeg. Kao što neko reče, Ghost je bio zanimljiv prvih desetak minuta i to je to. Očekivao sam generalno bolju svirku, prvi album sam baš poprilično slušao (drugi i ne toliko) i radovao se svirci, ali ostavili su me prilično ravnodušnim, ništa posebno. Kako god, da su odsvirali i samo Seventh Son, vrijedilo bi doći. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Problem sa zvukom je poceo 2012, tad su promenili tonca koji je bio sa njima 20-30 godina. Znao sam da ce biti muljavo pa mi nije toliko odvlacilo paznju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts