Jump to content

2014.09.13. *Magacin Depo, Beograd* Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program, Jarboli, Metak Za Zlikovca


Lou

Recommended Posts

wkmkw1.jpg

 

U subotu, 13. septembra nastupi dokazanih imena domaće scene, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli, osvežiće beogradsku Barutanu udarnom dozom rokenrola i opravdati epitet centralnog mesta najboljih dešavanja u Beogradu.

 

Ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara.

 

Početak Provetravanja najavljujemo za 21 čas.

 

Nakon godinu dana koncertnih aktivnosti po brojnim gradovima u Srbiji, koncertni brend Provetravanje vraća se matičnoj ćeliji Beogradu odakle je potekla ideja osvežavanja kulturnog prostora u manjim sredinama. O opštem utisku i predstojećem nastupu u beogradskoj Barutani Nenad Pejović, gitarista benda Kanda Kodža i Nebojša je izjavio:

 

- Dosadašnja iskustva sa Provetravanjem su veoma dobra. Pokazalo se, kao što smo i pretpostavljali, da je uz malo truda moguće organizovati jednu neprestanu turneju bendova koji i u manjim i u većim sredinama imaju više publike nego što se to uobičajeno pretpostavlja. Imajući u vidu stepen ozračenosti naših krajeva, svaki vid provetravanja je dobro došao i radujemo se premijernom nastupu Provetravanja u Beogradu u kome je opšte uzevši, koncertna i kulturna ponuda relativno dobra imajući u vidu realne mogućnosti, ali je zagađenje javnog prostora toliko da bi Provetravanje bilo potrebno održavati praktično svaki dan.

 

 

Last.fm event

 

 

https://www.facebook.com/provetravanje

https://www.facebook...vetravanje/info

 

https://www.facebook.com/odlicanhrcak

http://www.odlicanhr.../provetravanje/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zbog najavljenih vremenskih neprilika i zarad vaše udobnosti menjamo lokaciju i provetravamo Magacin Depo u Travničkoj 3!

 

Ulaznice po ceni od 600 dinara su u pretprodaji na:

 

http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/538-provetravanje-13092014-beograd

 

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/provetravanje-beograd-2014-beograd-barutana-371033/event.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Idejni koncept ostaje isti i u subotu, 13. septembra osim najavljenih bendova Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli, će nastupiti i specijalni gosti Provetravanja, beogradski jazz rock sastav Metak Za Zlikovca.

 

Satnica nastupa:

 

21:30 - 22:15 Metak Za Zlikovca

22:30 - 23:30 Jarboli

23:50 - 00:50 Obojeni Program

01:05 - 02:05 Kanda Kodža i Nebojša

 

Ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara. Na ulazu u klub cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Žao mi što sam propustio Metak za zlikovca. Jarboli razvalili, par hitova, par starih stvari, i posve drugačiji aranžmani. Prezadovoljan.

Obojeni program, brate, davi Kebra, davi ekipa. Napanjili zvuk sve u 16. Jebeš pesme bez elektronike. A ljudi igrali kao na rejvu. ej!

KKN opet ostadoše bez basiste, a novi album 30.septembra izlazi. Koliko je Oliver nestabilan na bini, ostatak benda zaslužuje 5 zlatnih bambija za nastup. Vrede svaki dinar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MZZ nisam ranije slušao, lepo iznenađenje, moraću da ih uhvatim ponovo.

 

Jarboli su nešto potpuno drugo od onoga što pamtim, ono je bila r'n'r svirka, još uvek sam malo zbunjen. Pozitivno zbunjen.

 

Obojeni Program je smorio koliko je mogao. Kebra na nivou raspalog Čorbe fura svesku sa tekstovima. Izem ti nastup na kojem je svetla tačka basista, ima čovek stil i zvuk sa mudima, čak podseća na NIN.

 

KKN - standarno dobar nastup, dobar zvuk, zna se. Nije Oliver bio nešto preterano nestabilan, uobičajeno, nije bilo rizika od padanja. :D Čekam da nastupe solo i prošaraju setlistu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...