October 5, 200519 yr comment_917820 Idem ja na Prodigy! P.S. A ti Azzo... kahm... Whorey dear, prichacesh kako je bilo na Podrigy-ju!
October 5, 200519 yr comment_918211 ajsho volis indjijsku rakiju? Obozavam rakiju.. Obozavam sve shto dolazi iz Indjije!! A josh ako dolazi iz Indjije (na Prodigy) i nosi Indjijsku radžu...!!! Za mene --> smrt u diskoteci (pedeset chet'ri)
October 6, 200519 yr comment_918332 mrzi me dda razmishljam ali sve ovo oko chegas se kecatre imamo odavno i sive... poenta: slihsm moments in gfrcace i uzivam u nezxavisnosti... pijan sam sam kao car mega i sve...
October 6, 200519 yr comment_918428 ja sam se napio sinoc, ali me jogurt vratio u zivot jutros. Sinoc je chale pokusavao da objasni meni i oldschool-u zasto "Cheap Sunglasses" od ZZ Top-a treba da se svira u 6/8 shuffle-u a ne u obicnom 3/4 groove-u. zanimljive stvari se desavaju. pa smo onda pustili Jimmy Eat World i mazili se. Ja necu na Prodigy idem sutra na Murcof-a sa buddom. Ali nas je lik iz knjizare na platou zajebao za 200 kinti tako pa planiram da mu ili prdnem u usta ili da saznam gde zivi pa da mu posaljem kutiju punu mojih govana postom.
October 6, 200519 yr comment_918480 ...ali me jogurt vratio u zivot jutros. Jogurt u 4h... zakon! Ajsho nismo jedini, Laza se nesvesno prikljucio sekti!
October 6, 200519 yr comment_918877 reci za koje ti nije očigledno, pa ću ti ispuniti želju. evo ga i: Jello Biafra & The Melvins - Sieg Howdy! - 2005 8, 12, 14
October 7, 200519 yr comment_919184 @azza & ajsha je l' ko od'vas kad slomio ceede od eda majke o koljeno ko nista?
October 7, 200519 yr comment_919586 Ja sam mogao pre 5 godina da uradim 20 zgibova iz sale. Sada mogu jedan (kada mi je stomak prazan).
October 7, 200519 yr comment_919611 Od pre pet minuta sam postao fan Backstreet Boys-a. Video sam im novi spot i odusevio se. Istina tu ideju sam JA imao jos pre par godina (ideja za spot) i Weezer je uradio pre njih ali je odlicno! Momci su izmislili novi zanr NWOAPM ("P" nije za "Peder"). Mislim da Avant garde Metal forum zasluzuje temu o njima!
October 7, 200519 yr comment_919675 O pa ja sam bila jednokratni veliki ljubitelj Backstreet Boys-a za vreme albuma Black & Blue... Opasan album, chak imam CD... The Call, Get Another Boyfriend... ... Nasilje!! ....i sad cu da ga pusti... hell yeah... bice to nekih 5 godina kasnije...