Zen Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Ma svi ti sa masom posle nekih godina postanu bezoblicba masa uglavnom Definicija keva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Ne kontam ni ja, bila je dobra dvaes godina i ode na more te godine, izašli joj neki osipi i šuge Zabo ja to sranje 2002 (tačno sa dvajesdve-tri) U suštini javi se odjednom. Kad kreneš da crniš krenu ti iskaču bubuljaje ( al ne da se cede nego svrbe i bole) neka alergijska reakcija kože. Posebno na delovima gde se ne sunčaš tokom godine (od lakta na više). S godinama je sve grđe. Umesto tamnog tena dobijaš fleke koje su kao pege. Gledaš kako očekuješ da izgleda tvoja koža sa jedno 60 i kusur u ril tajmu. Samo sam prve godine išao kod lekara. I rekli to. Nemoj izlaziš na sunce. Jeben li ga poslednji put sam na more išao pre 4 godine. Posle nekog vremena izlaganja kao da odustane i sama alergija. ili ustupa mesto karcinomu I tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Po principu Sve sto te ne ubije vec te je ubilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Otprilike. Death be not proud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Ma svi ti sa masom posle nekih godina postanu bezoblicba masa uglavnom Definicija keva Jbg svi ćemo ostariti i propasti, ovi masivni si bar lepi dok su mladi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ako su umereni i odrzavani Isto vazi i za zene i sise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Koja je fora sa ovim Rorsahovim mrljama u vidu nekih holestrol formula i tih sranja u vidu hemijskih zapisa? Mozda sam pijan, ali ja misa ne vidim! I zasto Salem;s Wych ima toliko vise pregleda od mocnog Gargoyla, a sve to puta 5 manje pregleda od toliko prezrenog Leprousa, koji je tolika prevara da mi je mrsko da pisem, a posobno me zanima zasto pojedine clanice nasu ljubav izvrgavaju ruglu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Po principu Sve sto te ne ubije vec te je ubilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Umerene i odrzavane sise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 A ovo S=O je našiljio kure? pre će biti da mu visi sa strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 I meni više liči da leži, ne znam de to povraća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Povraca u sledecu kovalentnu vezu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Author Report Share Posted August 24, 2016 Isto vazi i za zene i sise Najnovija studija pokazala da sto vise zena pije kafu, manje su joj sise. I jos gomila slicnih dilema... Pusti madu i definiciju... Live in the moment Totalno sam new age fazon od jutros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 (edited) S=O? Ja kontala ova dva benzena (?) gore su mu uši, i to okolo glava, nema povraćke Edited August 24, 2016 by Antikristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 ama kakva povraćka, da li ste realni na, samo što ima točak umesto nogu xD i ruke mu izlaze iz glave Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Najnovija studija pokazala da sto vise zena pije kafu, manje su joj sise. I jos gomila slicnih dilema... Pusti madu i definiciju... Live in the moment Totalno sam new age fazon od jutros ja sam citao studiju po kojoj kafa unistava jetru posle par meseci sam citao studiju po kojoj je kafa sjajna za detoks jetre kojoj studiji verovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 studije jedu kurac hasajte i cirkajte šta god, onako ćemo svi krepati svakako i drogirajte se sve bi bio mnogo lepše mesto kada bi svi uzimali neke lepe droge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 E vidiš tako nešto, samo sam kontala da su mu to brci Siroma, nema ruke a umesto nogu mu točak A i kure mu visi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Author Report Share Posted August 24, 2016 Jarence @blogdan... Radili smo na nasem med. fakultetu studiju i dokazali da kafa do 3-5 soljica na dan ima antioksidativna dejstva i da je dobra za organizam generalno, sve preko toga je praceno efektima prekomerne doze i smanjenjem detoksikacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 mogu i brci da budu, ali onda jadan nema nema ruke pa svakome kure visi dok je opušteno a mogu i ruke da se produže, pa da idu ispod glave, da bude stvarno gospocki zavaljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Jarence @blogdan... Radili smo na nasem med. fakultetu studiju i dokazali da kafa do 3-5 soljica na dan ima antioksidativna dejstva i da je dobra za organizam generalno, sve preko toga je praceno efektima prekomerne doze i smanjenjem detoksikacije. pa dobro to je kul skroz prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Pa kad već jadnik bogalj, moglo je bar da ga usere da je erektilno prefunkcionalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 e pa docrtaj mu neku mišicu, pa će da funkcioniše do mile volje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Jarence @blogdan... Radili smo na nasem med. fakultetu studiju i dokazali da kafa do 3-5 soljica na dan ima antioksidativna dejstva i da je dobra za organizam generalno, sve preko toga je praceno efektima prekomerne doze i smanjenjem detoksikacije. a samo jedna ujutro? ima li blagotvornog efekta? pretpostavljam da svi mislimo na tursku kafu bez dodataka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Author Report Share Posted August 24, 2016 Turska aham 3-5 soljica na dan moze. Ostale instant kafe imaju svoje post-procedure sa kieslinama koje ih ne cine bas najzdravijom varijantom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts