Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Post-hardcore

Featured Replies

• 4 weeks later...
  • Replies 581
  • Views 51.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

a evo i potencijalnog albuma godine što se ove teme tiče, novi cassus...   https://www107.zippyshare.com/v/NTKUCoI2/file.html

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

nova brutus rstva  

• Da neko ovo sluša, bilo bi postova

• 4 weeks later...

Išao sam na La Dispute u Peštu. Koncert je bio u A38, mestu koje je dobro poznato svakom odavde ko je išao na koncerte preko. Koncert je bio rasprodat.

Prva predgrupa su bili Englezi PIJN, dobro poznati u post rock/metal krugovima. Iako su mi kul oba njihova albuma, imho je vrhunac benda bila kolaboracija sa Conjurer zvana "Curse these metal hands", konzumirao sam taj EP kao besan. Na sceni su tight as fuck, odličan zvuk, super bubnjar. Da, najviše zvuče kao Russian Circles pa iako je taj fazon već dosta izakan i nema gde dalje da ode prijalo je.

Zatim mladi kalifornijski trio VS SELF koji je taman na granici između midwest emo harmonija ala American Football i prozračnijeg screamoa ala State Faults. Poprilično dobro zezanje na njima i bilo je dosta neke mlađe publike sa septum pirsinzima koji su se lomili na plesnom podijumu, nisam to očekivao s obzirom da ovi imaju tek jedan album i demo. Sviraju kao trio, bez bas gitare koja fali ali je gitarista dosta umešan pa je pokrivao i niže registre koliko se može. Kul bend mada opet ništa specijalno za ovakav fazon.

LA DISPUTE sam dugo želeo da ulovim ali mislim da u ove krajeve nisu zalazili 10+ godina. Nisam presrećan setlistom jer je pola bilo sa poslednjeg albuma koji je dobar ali nije mi omiljeni. Najveća lomljava za dečake naravno na King Park, a za devojčice hiper emotivna Andria. Nažalost samo jedna sa Panorame koji mi je jedan od top albuma u poslednjih 10 godina u celoj muzici. Jordan Dreyer je nenormalno enegičan, sjajan frontmen, uvek mi čudno kad ovako emotivan bend koji mora svako veče da ostavlja srce na terenu ima duge turneje ali sve je bilo pod konac i kako treba i emocija nije delovala veštački. Vidimo se opet nekad negde.

Jeremy mi je nekako kao član porodice s obzirom da redovno pratim njegov thefirsteverpodcast, a i Touche Amore su već dugo deo moje svakodnevice, evo ga i kod ovih balvana ko voli