Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2124867

1262698495_kopiya-echoes-of-eternity-as-shadows-burn-2009.jpg

ECHOES OF ETERNITY - 2009 - As Shadows Burn

Tracklist:

01. Ten Of Swords

02. A Veiled Horizon

03. Memories Of Blood And Gold

04. The Scarlet Embrace

05. Descent Of A Blackened Soul

06. Twilight Fires

07. Buried Beneath A Thousand Dreams

08. Letalis Deus

09. Funeral In The Sky

http://depositfiles.com/files/zmpc6q6ak

MySpace

• Replies 4.7k
  • Views 331.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Nije tacno da nemam iskustva kada je to 30% muzike koju slusam, ali ne mogu reci da mi se u bilo kom zanru muzike takav tempo svidja i takve pesme uopste.   Slusam sve vrste progresiv metala pa cak

• Ајлин
    Ајлин

управо тако, звуче као потпуно други бенд. мислим да су ваљда и певача променили на овом новом   и да, ко ми систематски дели минусе на све што напишем по форуму, не диго му се никад више пизда ли

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Meni ovaj Cynthesis jedan od dosadnijih bendova koje sam cuo. Ja ne znam sta moze ovde coveku da se svidi kada svaka pesma ima 6 minuta od kojih je 5 smor(neko saputanje i smaranje), a minut je kao ok

comment_2128411

Atrox- Orgasm (2003)

atrox-085-148482.jpg

Download

Vec neko vreme slusam ovaj album,jeste malo stariji i nije novitet ali je zato dobar predlog!!!radi se o zenskom prog albumu....iako ovaj bend ima novije izdanje,vise nisu toliko u ovom zanru i imaju  muski vokal.....sve preporuke! :rockdevil:

comment_2128655

Taj novi Echoes of Eternity je predosadan, smorih se i obrisah ga. Nisu pomogle ni slike pevaljke, niti poprilicno dobar album pre njega.

Atrox je super trip, mada mi je uvek album pre tog gore pomenutog bio bolji (jer sam ga prvog i cuo, a i vukao je malo na the Gathering na drogama).

comment_2129084

aj sad cu da skinem, vase preporuke su bas bile dobre ove godine !!

:pivopije:

e jebiga ne znam kako da skinem odatle, odem na ono prvo

"Скачать бесплатно просмотрев рекламу" i pojavi se neka stranica i nista... jbg

Edited by DBrave

comment_2129107

znam znam da ste pricali o tome 100 puta ali uvek sam imao alternative na nekom drugom serveru pa me mrzelo da se bakcem sa rusima...

Objasnila mi je sad Ajlin, ne moze biti jednostavnije, samo nisam gledao u gornji desni ugao :haha:

comment_2129575

release date za novi Royal Hunt je za 9 dana? jel ga ima?

Jao nisam znao. Uh brate ja jos onaj zadnji cepam intezivno i neprestano. Ovaj novi ce me dotuci. :mhihi:

comment_2129611

Cek, cek .. novi "Echoes of Eternity", josh nisam skinuo, ali onaj stari je bio skroz OK, sta je frka sa novim ? Btw Place Vendome objashnjava.

A novi Royal Hunt .. inaceo ni su prsli izgleda, posto su izbacili neku najavu kao novi album, videcemo kako ide prodaja, onako izmedju redova ako se ne proda u mnogo komada, verovatno ce da prestanu da rade i da se raspadnu. Mislim na Royal Hunt.

comment_2129613

Pa svi u poslednje vreme slusaju neke gej progresivce, a Royal Hunt koji meni (posebno od kada je dosao Boals) jedan od tri najjaca benda retko ko spominje. Ko god da je video neki njihov koncert zna o kakvom se spektaklu radi. Moram opet onu svojui staru. Umrite pozeri pravi metal nece umreti. Crknite.