March 27, 200223 yr comment_39011 U filmu je Elrond vodja Vilenjaka u Poslednjoj Alijansi sto nema veze sa knjigom.
March 28, 200223 yr comment_39397 Moji omiljeni delovi su o prokletstvu noldora i o berenu i lutjeni. pa zna se koji su najbolji delovi!
March 28, 200223 yr comment_39404 idalje mislim da je film dobar samo ako nisi citao nista od Tolkina
March 29, 200223 yr comment_39539 Pa znas kako film je u stvari pravljen za one koji nisu citali knjige.Mi koji smo citali stalno nalazimo zamerke u filmu.Gil-Galad RULES
April 10, 200223 yr comment_42918 Knjiga je velicanstvena. Gospodar je smjesan prema njoj. Fingolfin je najbolji (Time stands still).
April 11, 200223 yr comment_42995 Knjiga je velicanstvena. Gospodar je smjesan prema njoj. Fingolfin je najbolji (Time stands still). Potpuno se slazem sa tobom.
May 17, 200223 yr comment_54827 Knjiga je velicanstvena. Gospodar je smjesan prema njoj. Fingolfin je najbolji (Time stands still). Potpuno se slazem sa tobom. i ja se slazem da je silmarilion velicanstvena knjiga ALI NIKAKO DA JE GOSPODAR PRSTENOVA SMESAN PREMA NJOJ!svaka tolkinova knjiga je dobra na svoj nacin! a najbolji likovi su lutijena i fingolfin
May 20, 200223 yr comment_55708 Ma, Silm je sjajan. Ali citala sam ga poslednji put pre jedno 4 godine, tako da sam malo pozaboravljala (sto je krajnje pozitivno ). Citam ga ponovo cim mi prodju ispiti 8). Secam se da sam najvise volela delove o Turinu,iono kad Maidros visi sa Angbanda a:
May 20, 200223 yr comment_55955 Sto si promenila ime?Lutijena je gotivnije. STA FALI OVOM?zar nije lepse?ionako mi je lutijena na tolkienu
May 23, 200223 yr comment_56798 Pa jeste nekako misticnije.Objasni mi zadnju recenicu:"ioanko mi je lutijena na tolkinu"
May 23, 200223 yr comment_57067 Pa jeste nekako misticnije.Objasni mi zadnju recenicu:\"ioanko mi je lutijena na tolkinu\" to mi je nick na www.tolkien.co.yu pa mi je glupo da imam i na yumetalu
May 27, 200223 yr comment_58461 pa pre je bilo mnogo bolje!ima par likova koji su stvarno super ali su ostali............!u svakom slucaju sada su dosli neki novi kreteni koji su se nalozili i citav forum ne valja nista!ovde je 5ooo puta bolje!idi slobodno i uclani se ako hoces !ja cu najverovatnije otici iz krcme!
May 28, 200223 yr comment_58798 pa pre je bilo mnogo bolje!ima par likova koji su stvarno super ali su ostali............!u svakom slucaju sada su dosli neki novi kreteni koji su se nalozili i citav forum ne valja nista!ovde je 5ooo puta bolje!idi slobodno i uclani se ako hoces !ja cu najverovatnije otici iz krcme! Kako to ti idi a ja cu da odem i vise necu da se vracam?
May 28, 200223 yr comment_58840 pa pre je bilo mnogo bolje!ima par likova koji su stvarno super ali su ostali............!u svakom slucaju sada su dosli neki novi kreteni koji su se nalozili i citav forum ne valja nista!ovde je 5ooo puta bolje!idi slobodno i uclani se ako hoces !ja cu najverovatnije otici iz krcme! Kako to ti idi a ja cu da odem i vise necu da se vracam? pa lepo!krcma je postala pravi smor ,lepo ti kazem idi slobodno pa vidi!
August 9, 200223 yr comment_80614 Ma shta smarate sa krcmom yu-m je najaci. E Silm je ceo nice i mozda i bolji od gospodara, ne svidja mi se u gospodaru poshto neki kratki delovi smaraju, ali to se veoma brzo ispravi Silm je ceo undistracteble i cita se u jednom dahu!
August 9, 200223 yr comment_80655 Ma shta smarate sa krcmom yu-m je najaci. E Silm je ceo nice i mozda i bolji od gospodara, ne svidja mi se u gospodaru poshto neki kratki delovi smaraju, ali to se veoma brzo ispravi Silm je ceo undistracteble i cita se u jednom dahu! jesi li i ti u krcmi?
August 10, 200223 yr comment_80710 Ma shta smarate sa krcmom yu-m je najaci. E Silm je ceo nice i mozda i bolji od gospodara, ne svidja mi se u gospodaru poshto neki kratki delovi smaraju, ali to se veoma brzo ispravi Silm je ceo undistracteble i cita se u jednom dahu! jesi li i ti u krcmi? Opusti se m....., ja sam, Matija
August 11, 200223 yr comment_80990 A shta mislite da je tolkin hteo i da je zavrshio silmarlion, kakav bi on bio?