March 28, 200619 yr comment_1077730 ovo je jedan od onih trenutaka kada ti je drago sto nisi tamo [za razliku od koncerata: Calexico + Iron & Wine, Pere Ubu...]
March 28, 200619 yr comment_1077816 ovo je jedan od onih trenutaka kada ti je drago sto nisi tamo [za razliku od koncerata: Calexico + Iron & Wine, Pere Ubu...] Cek, zar Pere Ubu jos uvek sviraju? Ja pre milion godina gledao David Thomasa uzivo i onda su bili zvanicno definitivno nepostojeci.
April 6, 200619 yr comment_1088893 Cek, zar Pere Ubu jos uvek sviraju? Ja pre milion godina gledao David Thomasa uzivo i onda su bili zvanicno definitivno nepostojeci. Ja sam [ne]zvanicno definitivno nepostojeci na nji'ovom koncertu, sto se bas i ne bi moglo reci za Calexico + IrOn & Wine, na koje se nadam da cu otici! Back on topic: Bese ok na najtu u nedelju [zbog drustva], a i plejlista bi mogla da padne... HVALA!
April 24, 200619 yr comment_1109015 Dark Revolution desavanja za mesec maj: - Inferno no.1 (Juliette, The Day After) - 07. maj - "Danguba" - Haven no.6 (Medieval Fest Intro) - 21. maj - "Ana 4 pistolja" Ovo su finalni datumi, nece biti daljih odlaganja. Za dodatne informacije: http://www.darkrevolution.org Edited May 1, 200619 yr by TtuEd
April 26, 200619 yr comment_1110386 Ne, ali će biti svaki školarac... Mada, ja se nadam okupljanju Wingmen ekipe
April 26, 200619 yr comment_1110396 A da mi lepo njih izbacimo? Posto verujem da ce biti akcija "dolazimo pravo iz skole u 7pm da zauzmemo sva mesta Wingmen... ne znam ko su ali zvuce bolje od ovih prvih
April 26, 200619 yr comment_1110398 Pazi, ja sam za to da Steva pušta samo pravi gothic i oni će se sami izbaciti
April 26, 200619 yr comment_1110436 Pazi, ja sam za to da Steva pušta samo pravi gothic i oni će se sami izbaciti Ja to govorim godinama da bi trebalo da pusta gothic, a ne IcedWEarth ili sta ja znam sta je vec sve umeo da pusti. I ponavljacu to jo sdeset godina ako treba. Ko god je vredeo napustio je najtove u KST zato sto muzika nije bila ono sto ljudi iz ove price vole da slusaju, a potom to se pretvori u metal najtove tako da termin gothic stoji skroz nepotrebno. Ako se pravi gothic metal najt onda se naglasi d aje to gothic metal i stvar je cista i jasna. Sa druge strane jako mi je drago sto Beograd ne kaska puno za svetom, pa se odrzavaju i Batcave najtovi cime se Srbija priblizava onome sto se radi u Nemackoj i kako cujem u kaliforniji, Just my two shekels ...
April 26, 200619 yr comment_1110441 Ahm, nećemo o Stevi jer ću ja onda morati da brišem mnogo postova... Što se Batcave nighta tiče, možda bi bilo pametno da se održava makar na svake 2 nedelje (možda sam ja izuzetno loše informisana, ali on je samo jednom mesečno, zar ne?) i možda čak da on bude umesto onog glupavog nighta ponedeljkom u Demiji kada dođe svega 3 i po ljudi. I naravno, nikako u malom klubu, to ne zaslužuje da bude u malom klubu
April 26, 200619 yr comment_1110587 21. maja je svirka, follower i ToD, zar ne? Jeste a evo i plakata: Edited April 26, 200619 yr by FOLLOWER
April 27, 200619 yr comment_1111506 Sinoc sam bio u voodoo posle cetri meseca... heh nista se nije promenilo osim sto ceo voodoo smrdi na budj. Elem Steva smara i dalje ali na to vise niko ne obraca paznju vec svi dolaze da pokazu svoj evilness.
April 27, 200619 yr comment_1111526 Meni je bio prvi "gotik" posle godinu dana i ono.. ako nisi pripit i ne igras smorices se zestoko Muzika je bila bas osrednja, uz par izuzetaka koji naravno ne mogu da omanu... Doro, Diorama, Billy Idol, Tristania... Cak je i u KSTu bolje.
April 27, 200619 yr comment_1111612 I Sinatra i Deine Lakaien i 69 Eyes i Videosex i LAM Ali recimo par klishea u vidu Blut Engela, Bella Morte, Assemblagea, Chiasma, ne daj boze Cenobite, Seelenkranka i Laibacha ne bi bilo na odmet sta znam, otisla sam oko 2. Zna se u ostalom da ne dolazimo samo zbog muzike Btw, jel pustan L'ame Immortelle negde? Vidimo se u nedelju
April 27, 200619 yr comment_1111614 Ja LI nisam čula nigde još od letos... Ali ponovo, pravila sam velike pauze u izlascima...
April 27, 200619 yr comment_1111619 ja bih od njih najradije da cujem Flammenmer u kompletu sa Crimson Skies... A da, cudi me promena da trip "you have a boyfriend who looks like a girlfriend" nije bio zastupljen sinoc
April 27, 200619 yr comment_1111762 mislila sam na to sto pesma govori a.k.a. goth devojchichaste decake
April 27, 200619 yr comment_1112038 A ja sam po obicaju dodao oko 2 i 10 niti slusao muziki, niti............... ma znam sta sam radio. Slikao, i zajebavao se u hodniku
April 27, 200619 yr comment_1112044 E pa super znaci mimoilazenje ma ja se secam samo tih pesama a znam da je bilo jos dosta koje znam... My 1st "dancing" after a looong time (vise je licilo na vatanje al ajde ) @Aurora: hahaha "Detektivska prica" Za malo da me ubedi da se zove "Ona je tu" ko da ne znam ja
May 4, 200619 yr comment_1118793 ja volem videosex...ali pesmu sivi dan... i kad je neko tu ... aurora, ima li sta novo u voodo-u? ubise me pripreme za fax, 2 meseca nisam videla gothic night
May 4, 200619 yr comment_1118795 Steva ne pušta The Killers, to je Lesi radio... da moju inicijativu elem , ja sam upropastila gothicarenje i donela indie duh u demiju ili jesi ili nisi zvonchica ... mada killersi ZAISTA nisu za gothic night ... osim ako pola istog nije na teskim drogama i cuje usporeno ... a nije