September 16, 200321 yr comment_270696 smorilo me da citam svih 6 strana pa ne znam da li je ovo neko vec napisao ali svi znamo da je placebo svirao 02.09.2003 u hali sportova da ne skrecem sa teme koncert je bio fenomenalan i bio sam pod utiskom 3-4 dana ali ono bitno je sledece oni koji su bili na njihovom saitu ( www.placeboworld.co.uk ) verovatno su primetili MALU gresku u sekciji tour naime umesto da pise da sviraju u hali sportova pise sledece 02.09.03 Belgrade Tasmajalan Serbia ovo verovatno treba da znaci da ce svirati na tasmajdanu ali hihihihihihihih mali nepismeni englezi sta oni znaju toliko od mene pozdrav, dark soul
September 22, 200321 yr comment_275149 Zao mi je sto nisam bila na koncertu. Ne gotivim preterano Placebo ali svakako bi bilo vredno otici i pogledati ih. Nazalost, ja sam skroz zaboravila kad je koncert pa sam se setila nedelju dana posto je koncert prosao Svakako bih volela da sam videla "onog" pevaca... Ah... a:
September 26, 200321 yr comment_277202 Drago mi je sto nisam bio na koncertu jer mislim da mi se kita vise ne bi dizala od velikog broja fegeta vidjenih za jedno vece!!
September 27, 200321 yr comment_278274 Sta, previse bi se izforsirala za jedno vece, pa bi ostala trajno neupotrebljiva?
September 29, 200321 yr comment_279122 Drago mi je sto nisam bio na koncertu jer mislim da mi se kita vise ne bi dizala od velikog broja fegeta vidjenih za jedno vece!! A slusas ispovesti iskompleksiranog tipa koji je izgledao upravo kao ti fegeti na koncertu (mislim na Jonathan-a)...
October 4, 200321 yr comment_282117 Tebi stvarno nije dobro ako si se usudila da poredis Jonathana i njega...
October 4, 200321 yr comment_282417 kada su se pojavili,pre nego sto sam videla prvi spot.....smatrala sam da je pevacica grupe placibo ima predivan glas i zaljubila sam se tako jako da nisam bila icega svesna...medjutim..... otkrila sam da je doticna musko i razocarala sam se u ljude i od sada uvek gledam ka dole... ali ipak bez obzira na sve....i dalje ih smatram odlicnim bendom sto su mi i pokazali na certu. hehe deca.....desetogodisnja deca....hehe jos malo ce meni i 26godina......
November 2, 200321 yr comment_304511 Ma moja sestra i par jako dobrih drugarica slusa Placebo. Nista posebno. Ima jedna pesma za koju sam sentimentalno vezana jaer sam je cula u Madjarskoj dok sam bila okruzena divnim ljudima. I zato mi ona znaci dosta jer me podseca na te genijalne trenutke. Mislim da se zove Commercial for levi ili tako nesto. A pevac je smesan do jada - kao neki zakrzljali patuljak mi izgleda. a:
December 22, 200321 yr comment_340617 pa lozim se evo juche sam bash gledala neki film sa nekim pederom 8) Gay guys su jako cute a:
December 23, 200321 yr comment_341064 pa lozim se evo juche sam bash gledala neki film sa nekim pederom 8) Gay guys su jako cute Corava li posla... No, dobro, sa Brianom se i isplati, on je bar bi. I dalje najbolji koncert u mom dosadasnjem zivotu-2. septembar; Hala sportova...
December 28, 200321 yr comment_345244 Ma Placebo su zakon.... A primetila sam da ih muska publika bas i ne voli...ali zato ih zenska obozava Nije on gay,mislim ako Ville Valo nije nije ni on
December 28, 200321 yr comment_345292 videh ja villeovu verenicu, a brianovu ne. uostalom, brian za sebe kaze da je bi. mada ga jos niko nije video sa zenom
December 28, 200321 yr comment_345448 Ne morash biti gay da bi slushao Placebo i ne morash biti narkoman da bi slushao techno...
December 28, 200321 yr comment_345503 Placebo je vrlo dobar bend i mnogo mi se svidjaju. mada mi se vise dopadaju raniji radovi, kad su bili pravi indie bend, pre nego sto su podpisali ugovor za veliku izdavacku kucu... mada i nove stvari su odlicne....komercijalno...ali u isto vreme nije bljuzga...interesantan, kreativan, i dinamican pop rock totalno.