May 6May 6 comment_3124270 Max, Igorr & Co sviraju Chaos AD. Ne valja propustiti.Karte: https://tickets.rs/tour/cavalera_conspiracy_2723 Report
8 hours ago8 hr Author comment_3125818 Dobro je bilo, uprkos tehničkim problemima nakon Slave new world i tome što je dvorište Dorćol platza pakao prostor kad se napuni ljudima. Max u dobroj formi, Igorr uvek bio mašina, mlađa garda odradila svoje. Sjajna scenografija i pošten nastup, meni ipak na kraju malo previše hopa cupa i uvek me smara to preterano animiranje publike šablonskim manirima. Chaos ad bio jedan od prvih metal albuma koje sam čuo u životu i instant zaljubljivanje, i danas je svež za razliku od Roots, svakako peak tog komercijalnijeg zvuka Sepulture i apsolutni muzički klasik koji svaki čovek treba da čuje, obavezna kulturna lektira. Report
3 hours ago3 hr comment_3125830 Jes bilo dobro sinoć, braćala rasturila, porodičan biznis i dalje fino šljaka.. da šteta za taj prekid pred sam kraj SNW pesme.. čak mi se čini da se Max slabije čuo posle, dok je Igor još jednom dokazao da je zverina i odlično što je bubanj bio baš napanjen.. svaka njima čast na toj energiji i želji za svirkama i posle toliko godina.. vidi se da pogotovo Max i dalje uživa u svemu tome i daje svoj maximum! Krcato bilo baš i pored toga što je bilo na otvorenom (hvala kurcu!) opet smo se svi kupali u znoju na ovoj dorćolskoj žegi.. hahaha Chaos AD. je definitivno obeležio sredinu 90ih i većina publike je zapravo i ta neka starija garda odrasla na taktovima ovog remek-dela tada modernog metala, a što kaže Haos i dan danas zvuči sveže i nije ni čudo što je uz Burn My Eyes, Demanufacture i par Panterinih albuma bio dominantna sila tog vremena! Onaj remix Chaos BC. na kraju malo smorio.. uvek sam taj bonus preskakao i sad mi delovalo kao da traje deset minuta, potpuna besmislica.. al ajde vidim da su neki baš uživali u njemu. Report