September 12, 200519 yr comment_903717 ma daj , Therion su metal bend koji svira sa enrgijom metala a ne klasike....osnova njihove muzike je ipak metal preko koga idu orkestar i horovi..gledala sam ih u Budimpeshti i mogu da ti kazem da su bash przili Pa zaboga, nisi razumeo/la... nisam rekla da nisu metal, daleko bilo... Samo, misljenja su podeljena... neki tvrde da su osrednji uzivo, a ima i onih kao ti koji tvrde da su odlicni... ja stvarno nisam imala priliku da ih cujem uzivo pa ne bih da sudim na osnovu tudjeg misljenja... mada zelim da verujem da su najbolji
September 12, 200519 yr comment_903825 Sjajni su uzivo. Gledala sam ih 2 puta i potpuno su me odusevili. Ali stvarno bi ih vredelo videti i u varijanti sa orkestrom. Zamislite samo "Via Nocturna". Eh....
September 13, 200519 yr Author comment_904025 Pa zaboga, nisi razumeo/la... nisam rekla da nisu metal, daleko bilo... Samo, misljenja su podeljena... neki tvrde da su osrednji uzivo, a ima i onih kao ti koji tvrde da su odlicni... ja stvarno nisam imala priliku da ih cujem uzivo pa ne bih da sudim na osnovu tudjeg misljenja... mada zelim da verujem da su najbolji Svakako nisu perfektni uživo, ali su zaista fantastični, ako ni zbog čega, onda makar zbog atmosVere koju prave.
September 18, 200519 yr comment_909339 ni na sta nisu zvucali u black/death/grin fazi....ovako su remek-delo Edited September 18, 200519 yr by Queen_Mab
September 18, 200519 yr comment_909356 ni na sta nisu zvucali u black/death/grin fazi....ovako su remek-delo No comment... Ako Beyond Sanctorum i Lepaca Kliffoth ne lice ni na sta, onda stvarno...
September 18, 200519 yr comment_909367 na kraju krajeva ponavljam recenicu 100 puta u svojoj glavi....uikusi su razliciti,ukusi su razliciti....
September 19, 200519 yr comment_910063 na kraju krajeva ponavljam recenicu 100 puta u svojoj glavi....uikusi su razliciti,ukusi su razliciti.... Nije u pitanju stvar ukusa. Ti tvrdis da "ni na sta nisu zvucali" sto je netacno... u pitanju je dobar old school death metala sa ponegde slabijom produkcijom... ali ako se taj pravac tebi ne svidja to je vec druga stvar... Ocu reci, malo respect-a i sve je u redu
September 26, 200519 yr comment_910681 Nije u pitanju stvar ukusa. Ti tvrdis da "ni na sta nisu zvucali" sto je netacno... u pitanju je dobar old school death metala sa ponegde slabijom produkcijom... ali ako se taj pravac tebi ne svidja to je vec druga stvar... Ocu reci, malo respect-a i sve je u redu Ni na sta nisu licili u odnosu na svoje sadasnji zvuk(ili priblizno sadasnji),pa da....ovo sada je gothic fazon a mislila sam u odnosu na gothic da ni na sta nisu licili
September 26, 200519 yr comment_910805 Imam klipove sa nastupa Theriona u Bukurestu. Super atmosfera i sve .. steta sto su klipovi izgleda snimani mobilnim telefonom ili necim slicnim
September 26, 200519 yr comment_910821 Ni na sta nisu licili u odnosu na svoje sadasnji zvuk(ili priblizno sadasnji),pa da....ovo sada je gothic fazon a mislila sam u odnosu na gothic da ni na sta nisu licili I dalje se ne slazem sa tobom, pa naravno da zvuce bolje jer je produkcija mnogo bolja u odnosu na prve albume... ali ako poslusas Demonoid videces da je to taj Therion fazom sa pocetka, samo mnogo bolje isproduciran Inace, stvarno me mrzi da pojasnjavam po milioniti put kako i zasto Therion nije gothic... ko razume, shvatio je
September 26, 200519 yr comment_910826 Sto se tice spotova Theriona, koji su spomenuti na prethodnoj strani, slazem se da su veoma staticni i prilicno dosadni. Taj segment je nekako zanemaren. Ne pravi se muzika zbog spota, istina, ali moglo je to malo dinamicnije da se izvede, i To Mega Therion i Summer Night i Beuty In Black. Ostalo su segmenti live nastupa.. ako nisam zaboravio na neki spot ... Sa zadnjih albuma nemam nikakvih spotova a ne znam da li su ih uopste i radili.
September 26, 200519 yr comment_910864 Ma koji ce njima spotovi, pa ja u zivotu nisam videla neki njihov spot na TV-u... a inace imam samo live - In The Desert Of Set koji je odlican
September 26, 200519 yr comment_910905 oooo da ima spotova ......ja sam video to mega therion i steta sto ne mogu da ga nabavim...smrc...
September 27, 200519 yr comment_911090 E bas sam skoro slusao novi Therion (nemam pojam odakle mi ). Sirius B i Lemuria... jel su to u pitanju dupli album?! Sve u svemu odlicno je stvarno. Therionovo najbolje izdanje jos od "Theli".
September 27, 200519 yr comment_911152 E bas sam skoro slusao novi Therion (nemam pojam odakle mi ). Sirius B i Lemuria... jel su to u pitanju dupli album?! Sve u svemu odlicno je stvarno. Therionovo najbolje izdanje jos od "Theli". Pa to su dva razlicita albuma, oba izbacena prosle godine... imam originale E sad, ne bih se slozila da su jos od Theli dva najbolja izdanja, ali da su jako dobri - to svakako jesu @Planet Hell - ne mogu ni ja da verujem
September 30, 200519 yr comment_913667 ja sam lemuriu/sirius b takodje nabavio na originalima zato sto je onaj digipack odradjen savrseno.... mozda ne najbolji jos od thelija ali je definitivno tu negde..... (to vazi i za lemuriu i za sirius ..... ...
September 30, 200519 yr comment_914017 ja sam lemuriu/sirius b takodje nabavio na originalima zato sto je onaj digipack odradjen savrseno.... Gde si kupio originale?
September 30, 200519 yr comment_914085 I dalje se ne slazem sa tobom, pa naravno da zvuce bolje jer je produkcija mnogo bolja u odnosu na prve albume... ali ako poslusas Demonoid videces da je to taj Therion fazom sa pocetka, samo mnogo bolje isproduciran Inace, stvarno me mrzi da pojasnjavam po milioniti put kako i zasto Therion nije gothic... ko razume, shvatio je jaoj bre ,mrzi me da objasnjavam jos detaljnije p.s. slazem se da therion nije cist gothic s obzirom na pocetni still ali sadasnji still jeste gothic( ) -tu nema preterane mudrosti Edited September 30, 200519 yr by Queen_Mab
September 30, 200519 yr comment_914102 pa ako se malo bolje sagleda, ja bih pre rekao da je njihov sadashnji stil HEAVY .. + vokali...
September 30, 200519 yr comment_914105 @Planet Hell - ne mogu ni ja da verujem ali dobro, Headbanger`s ball je kultna metal emisija koja je 80ih bila jedna od najboljih emisija na mtv-ju... ali, opet Therion na mtvju smeshno je samo po sebi.. btw skidam sad neke spotove od therion-a... ima li neko neki video koncert? voleo bih to da chujem i vidim
October 1, 200519 yr comment_914238 Jel zna neko gde moze da se nabavi original Lemuria vidim da vec neki imaju pa gde ste uzeli, tj. kupili Drago mi je da su neki konacno shvatili da Therion nije gothic Sve sto je trebalo uraditi, preslusati par prvih albuma
October 1, 200519 yr Author comment_914269 Ili jednostavno poslušati nešto što jeste gothic. Ili samo pročitati negde šta čini gothic i videti da toga nema u Therion-u.