Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

po meni, nije lose da se pocne ni sa lemuriom...meni najdrazi album...

• Replies 3.1k
  • Views 254.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Black desire
    Black desire

Vala dosta je Theriona i Blind Guardiana u Srbiji.

• Опааа:       1. Introduction/Sitra Ahra 05:24 2. Kings of Edom 08:51 3. Unguentum Sabbati 05:10 4. Land of Canaan 10:32 5. Hellequin 05:18 6. 2012 04:16 7. Cú Chulainn 04:16 8. Kal

• Black desire
    Black desire

Od Theriona je svaki album odlican, prosto ne mogu da se odlucim koji mi je najbolji, ma svi su mi najbolji....

ali Gothic Kabbalah....u zadnje vreme samo to slusam, album je VRH!!!!!!

Gothic Kabbalah, ona sto ide posle nje i Trul su odlicne pesme, ali uzevsi u obzir prethodni opus, stvarno ne razumem fascinaciju novim albumom.

Gothic Kabbalah, ona sto ide posle nje i Trul su odlicne pesme, ali uzevsi u obzir prethodni opus, stvarno ne razumem fascinaciju novim albumom.

Wand of Abbaris, Three Treasures, Adulruna Rediviva....mas sve pesme su genijalne, a tek produkcija....

u poslednje vreme mi se najvise svidja wisdom and the cage, rifovi su...

juce sam imala mini prezentaciju therionove pesme "an arrow from the sun" na faxu (fmu) i bas smo je onako detaljno analizirali. sto je najvaznije, svidela se ljudima koji uopste nisu u metal vodama :bigblue: ali trebalo je da vidite reakciju profesorke kada sam rekla da cu pustiti metal pesmu :)

Da, misle da je metal samo Slayer i Sepultura i tu se zavrsava prica. Nijedan ljubitelj nemetal muzike koja iole valja, nije ostao imun na Therion, ako je imao priliku da cuje.

Edited by Elderane

Slazem se, oni se cak i meni svidjaju, iako inace slusam sasvim drugaciju muziku (vec sam negde nazvrljala sta slusam, pa da se ne ponavljam).

Dobar ovaj album Gothic Kabbalah, naročito naslovna pesma, s tim što me rif jako podseća na Megadeth - Angry Again.

Dobar ovaj album Gothic Kabbalah, naročito naslovna pesma, s tim što me rif jako podseća na Megadeth - Angry Again.

i posle ispadnem ja kriva kad kazem therion - heavy :bigblue::)

• 3 weeks later...

Mrzi me da citam sta sve ovde pise, ali moje licno misljenje je da 'Therion' nije ni doom ni gotic. Therion je iznad svega toga. Poceci jesu death, ali 'Therion je' iznad death!