Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 115.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

ma Mita je napomenuo da moze i bolje nesto da se uradi ali da je ovo Srbija , pa sam ja zbog toga citirao komsiju....   A jbga, ono volim da slusam domace stvari , a nema bas dosta kvalitetnih bendo

• рогозуб
    рогозуб

mrtav sajt, jel nije mrtav i bend?

comment_1803778

Po mom mišljenju, posle više slušanja, tu su negde. Ipak, neke od pesama sa prvog, svojom kvltnošću nadmašuju ceo drugi album - Kletva, Srušeni snovi, Vatre, Između svetova... Na drugom su mi u startu bile najjače balade i Raskršće snova, ali sad vidim da su i ostale pesme kvalitetne - Ne budite me, Trag sećanja, Suza i bol naročito...

Ono što se opet potvrdilo je da moraš uzeti buklet i čitati tekstove, da bi razumeo šta Šopka peva na nekim deonicama. :D

Na primer, slušajući pesmu Raskršće snova ranije, ja sam sve mislio da refren ide: ''Ono što bilo je, to polako nestaje'', a sad vidim u bukletu piše: ''Ono što život je, što polako nestaje''. Onda, drugi primer. Slušamo burazer i ja album, ja držim buklet u rukama. Ide pesma Priča o nama i stih ''bol mi u kolevci spava''. Burazer u tom trenutku prekida i vraća nazad da čuje šta je tačno Šopka izgovorio, tvrdeći da je čuo ''kurac''. Ja mu kažem - ma jok, kaže ''u kolevci'', a kad sam i ja obratio pažnju, stvarno zvuči kao da je rekao ''u kurac''. :lol:

Svejedno, najjači ste bend u Srbiji, samo nastavite tako. :da:

comment_1806294

Juče kupih album i jednom ga preslušah. Pjesme su dosta brže nego na prošlom albumu. E sad, da li je to zbog mog umora ili ne znam ni ja čega, ali čini mi se da se tekstovi manje razumiju nego na prošlom albumu. U svakom slučaju odličan album. Vrlo dobra svirka.

comment_1819858
bicu malo kritican

fali gitara druga i to pod hitno!

a bilo bi lepo i klavijature ubaciti da budete skroz tr00 power

Ma neće on drugog gitaristu, isuviše visoko mišljenje o sebi ima. :mrgreen:

A klavijature ni slučajno da ne ubacuju, i to baš ako hoće da ostanu tr00 power. Ako hoće da budu progressive, kao Alogia, neka ih ubace, ali onda će mnooogo da padnu u mojim očima (ušima).