Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 192
  • Views 29.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Jesam, nije ni on loš, mada to još nije bio onaj pravi zvuk. Šteta što nisu i posle Thundersteel nastavili u istom smeru, već su počeli da eksperimentišu sa progresivom.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

Slava mu!   Za Riot sam cuo preko Jadranke,ovo je bila prva stvar koju sam cuo od njih http://www.youtube.com/watch?v=8oZkeIxb3Mo&feature=related

• Ma daj! Proterajte ga zauvek! Konačno nabavih "Fire Down Under" na ploči. Album je super.

• Author
comment_209900

Taj mi je ipak malo "prestar", mada je Swords & Tequila iskrena. biggrin.gif

B.t.w. oni su trebali zajedno sa Virgin Steele doci u Beograd, ali postose David DeFeisu razboljela zena, turneja je otkazana. Kmmmeee nikad to necu prezaliti. :x

• 4 months later...
comment_279621

Moracu da se slozim sa Generalom Nepobedivim! "Thundersteel" je zakon. Jos samo kad bih nabavio njihov demo na kome peva Harry 'The Tyrant' Conklin iz Jag Panzer. 8O

• 3 weeks later...
comment_290132

B.t.w. oni su trebali zajedno sa Virgin Steele doci u Beograd, ali postose David DeFeisu razboljela zena, turneja je otkazana. Kmmmeee nikad to necu prezaliti. :x

Lazan si bednice, na taj koncert nisi ni hteo da ides !!!!!!!!

Ja sam bio spakovan, za razliku od tebe... naravno, hteo sam ici zbog Stigmate...

• Author
comment_293575

Lazan si bednice, na taj koncert nisi ni hteo da ides !!!!!!!!

Ja sam bio spakovan, za razliku od tebe... naravno, hteo sam ici zbog Stigmate...

Da, da, inace sam poznat da ne volim putovati na koncerte, pogotovo ne u Beograd.

***ala te Stigmata!

Nego, nabavio sam na cd-u i Inishmore, Sons of Society, te live iz 92 sa Tony Moore-om na vokalu. Kako covjek pjeva. Ono je nevjerovatno. 8O

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_380578

Njihove albume sam poceo da skupljam pred zatvaranje skc-a.

O chemu se ovde radi???

SKC zatvoren, da nisu srushili onu zgradurinu i napravili neki gril ili bolje recheno lanac grilova?

Ili cevabdzinicu ili burekdzinicu ili neku drugu ustanovu za javni krkanluk i tovljenje?

Pa dje cemo sad kupovati muziku i sastajati sa prijateljima?

Dajte malo informacija... dugo nisam bio u BG...

comment_380586

Ne znam ko je gadniji od vas dvojice.

:oops: :oops: :oops:

Daleko ćeš dogurati tako neodlučan.

Nego, nabavio sam The Brethren... i Sons of Society i samo mogu reći da su III liga. Valjda bi bolji utisak stekao kad bi nabavio nešto starije, ali ovo mi djeluje kao da je bez ikakve potrebe puko odrađivanje posla.

comment_381273

Nisu srušili SKC. Čovek je mislio na uklanjanje tezgi ispred SKCa. Zato još uvek ne diraju mnogo berzu, ali na njoj nema bog-zna-šta da se nađe, osim ako ne volite mp3 i DivX diskove (a ja ne volim).

comment_381280

Nego, nabavio sam The Brethren... i Sons of Society i samo mogu reći da su III liga. Valjda bi bolji utisak stekao kad bi nabavio nešto starije, ali ovo mi djeluje kao da je bez ikakve potrebe puko odrađivanje posla.

Obavezno da nađeš nešto starije. Ovo novo nije baš pravi pokazatelj njihovog kvaliteta, ali nije ni toliko loše.