August 10, 200916 yr comment_2023454 Arkona (пољска, руска ми је срање) Ti si covek sa jako egzoticnim ukusom. Nego: Rossomahaar i Tvangeste. Kapiram da je malo izlisno nabrajati sve one poljske ultra-poznate bendove koje svi svakodnevno slusamo, zar ne?
August 10, 200916 yr comment_2023536 Forgotten Silence Butterfly Temple Riverside Arkona (ruska) Tvangeste Tumulus Alkonost Orkrist
August 11, 200916 yr comment_2023623 Ni meni nije jasno, gotovo svi su napisali neke pagan i folk metal bendove, neko je čak gore rekao da temu treba premjestiti u viking/folk. Ja sam se dobro nasmijao kad sam zamislio ime teme (slovenski metal) u kombinaciji sa podforumom koji sadrži riječ ''viking''. Da, pogotovo kad se ima u vidu da su slavic folk bendovi muzički različiti dva, ako ne i cela tri procenta od viking folk bendova.
August 31, 20159 yr comment_2853575 http://www.serbian-metal.org/vesti/8328/galadriel-proslavlja-20-godina-rada-stizu-u-sabac/